≫ 

Dva prelaza iz "2 u 1" u borbi za opstanak: Vranje i Zemun profitirali, Bačka baš "u kanalu"

Došlo je do promene pozicija na samom začelju tabele

  • 7

Fudbaleri Bačke su, kolo pre kraja, na pragu eliminacije u drugu ligu. Ekipa sa stadiona "Slavko Maletin Vava" poražena je treću utakmicu zaredom, Voždovac je bio bolji 1:0, što su iskoristili direktni rivali u borbi za opstanak Dinamo i Zemun - i pobedama popravili svoje izglede da se spasu u poslednjem kolu.

Interesantno, i Zemun i Bačka su do trijumfa stigli posle preokreta u drugom poluvremenu, u duelima sa Radnikom, odnosno Spartakom - do 0:1 izveli su spasonosnih 2:1!

Junak pobede tima iz Gornje Varoši bio je Nemanja Tomić koji je bio strelac golova u 50. i 63. minutu.

U Vranju, Subotičani su vodili posle prvih 45 minuta golom Marčića, a "okrenuli" su u 48. i 51. Macukas i Gašić.

Poredak u plej-aut grupi među najugorženijim klubovima sada izgleda ovako: poslednja Bačka ima 18, a Dinamo i Zemun po 20 bodova. Van zone ispadanja sa 22 je Rad.

Građevinari su u ovom kolu odigrali bez golova sa Mačvom u Šapcu i praktično se spasili najgoreg scenarija.

U poslednjem kolu, direktan duel za opstanak igraće Bačka i Dinamo, s tim da je domaćem timu pobeda neophodna kako bi uopšte ostali "u igri" i za baraž.

Druga utakmica vredna pažnje je ona na Banjici gde će gostovati Zemun, kome samo pobeda rešava pitanje opstanka među najboljima.

Superliga (plej-aut) - 36.kolo:

Subota

Dinamo Vranje - Spartak Subotica 2:1

(Macukas 48, Gašić 51 - Marčić 34)

Voždovac - Bačka 1:0

(Arsić 84)

Zemun – Radnik 2:1

(Tomić 50, 63 - Kričak 29)

Mačva - Rad 0:0

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    11. maj 2019 | 18:57

    Kokeza fmp super liga.Dajte zaokružite im odma na 40 da štampaju i 4 zvezdicu iznad grba koji ne pripada njima, ja mislim da bi najpoštenije bilo da se panteru na kandze dodaje po zvezdica kako se koja titula ukrade ali dobro kako oni kažu "Ne treba nam plaćena titula" 😂😂😂, samo da padne onaj necu ime da mu izgovaram nije dostojan, ide katanac na Fk kao i KK što smo 2011' zabetonirali🔐

  • Providno

    11. maj 2019 | 19:16

    Zemun - Radnik 1.15 kvota na keca, dolazi Iz 2 u 1. Dinamo Vranje - Spartak Subotica 1.14 na keca ,dolazi iz 2 u 1. Samo Backa nije favorit od ekipa koje se bore za opstanak. Pa dal je realno da se ovako providno namesta da ispadne ekipa iz Vojvodine... Kako je TSK obezbedio promociju, tako su Zemun, Rad I Dinamo poceli da pobedjuju, a Backa da tone... Zemun nije mogao da postigne 20 golova na 30 utakmica, a onda u 5 kola postizu skoro pa vise nego za tih 30...Rad nije mogao nikog da pobedi mesecima, kao ni Dinamo I onda naprasno postaju Siti... Da nije tuzno, bilo bi smesno... Zajebali su I Zvezdu I Partizan I Radnicki...

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    11. maj 2019 | 20:10

    Strasno,bezobrazluk je dostigao vrhunac. Pored toga sto kladionice znaju rezultate unapred pa su fenjerasi favoriti protiv lidera plej auta, kvote su 1,15 ili 1,20 (Barsa i Real iz proslih sezona su imali vece kvote protiv Levantea), pa im malo da nameste fiks, nameste dva indenticna prelaza. Ja se pitam sta radi UEF-a. Da li neko vidi ovu bruku i sramotu. Toliko su se osilili da namestaju bez prikrivanja.... Celo prvenstvo treba ponistiti, zabraniti svim srpskim klubovima da igraju EK. Ovi sateliti Dr. Zvezdana bi svi da izbore opstanak, ali ima ih mnogo, a samo je kolo do kraja, ne znam kako ce. Verovatno da ocekujemo dvojke na Zemun i Dinamo u sledecem kolu, sudiske smejurije, a Rad u doigravanje pa ako treba opet suzavac. Na silu izbacili Backu bas kao ranijih sezona Pazar, Metalac i Uzice. Kokeza sa zvezdinim kadrom u FSS i par Partizanovih izdajnika napravio je najneregularnije takmicenje na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA