≫ 

Gvardiola izdao striktno naređenje pred meč za titulu: Niko da nije privirio na "livescore"

Menadžer Sitija ne želi da mu pažnju skreću dešavanja na "Enfildu"

  • 4
Jirgen Klop, Pep Gvardiola Foto: AP/Tanjug

Mančester siti je nadomak nove titule, sve staje u 90 minuta utakmice sa Brajtonom za četu Pepa Gvardiole: dovoljna je i minimalna pobeda da se ponovo zalije šampionski šampanjac.

Zato menadžer "Građana" poziva na maksimalan fokus igrača i pomoćnika u poslednjem meču sezone, nikakve distrakcije ne dolaze u obzir, pa je u tom smislu naredio samo jedno svima: nema osluškivanja rezultata utakmice sa "Enfilda".

Tamo Liverpul igra sa Vulverhemptonom, ali ni pobeda neće vredeti ništa "Redsima" ako Siti slavi u Brajtonu.

- Pep je bio vrlo jasan - ne želi da zna šta Liverpul radi - rekao je izvor iz Sitija za britanski San.

- On jednostavno želi da svi budu koncentrisani na svoje zadatke i na pobedu u meču sa Brajtonom. Bio je vrlo izričit u tom smislu, rekao je: "nećemo uopšte razmišljati o njima". Daleko od toga da Gvardiola ne poštuje Liverpul, ali sada kada mu je titula na dohvat ruke, ne želi da misli o njima.

Sagovornik Sana kaže da je Pep poručio svima u svlačionici, saradnicima, skoro svakome u klubu, da se jedino fokusiraju na meč sa Brajtonom, jer bi pobedom obesmislili trijumf Liverpula.

- Neće biti proveravanja rezultata sa "Enfilda" na mobilnim telefonima u Brajtonu - striktna je naredba Gvardiole.

Ukoliko Siti osvoji titulo, biće mu to drugi ovosezonski domaći trofej, a ni treći mu nije daleko, pošto mu sledi finale FA Kupa sa Votfordom.

"Građani" su inače u seriji od 13 uzastopnih premijerligaških pobeda.

VIDEO: Najtužnije mesto na Enfildu

Danas se sve rešava u Premijer ligi. Svi mečevi poslednjeg kola počinju u 16.00, a Mančester Siti gostuje Brajtonu i sa tri boda overava novu titulu. Kvota na dvojku je 1,15, a ako verujete u čudo i da će trofej uzeti Liverpul, dupla šansa 1X je 5,40! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Brajton - Mančester Siti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA