≫ 

Inter u čast Dekija Stankovića protiv Kjeva igrao u specijalnim dresovima (FOTO)

U pitanju su dresovi posvećeni četvorici igrača koji su ušli u Interovu Kuću slavnih, a jedan od njih je i legendarni srpski fudbaler

  • 3

Fudbaleri Intera su u ponedeljak veče igrali poslednji meč 36. kola Serije A protiv Kjeva, a na teren su istrčali u specijalnim dresovima u čast igrača koji su ušli u Kuću slavnih.

Tačnije, na dresovima se našao specijalni amblem posvećen ovogodišnjoj ''garnituri'' Kuće slavnih koja je ustanovljena godinu dana ranije.

Za razliku od 2018. godine, kada su u Kuću slavnih ušli Ronaldo, Havijer Zaneti, Valter Zenga i Lotar Mateus, sada je red došao na Dejana Stankovića, Frančeska Tolda, Đuzepea Meacu i Đakinta Faketija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Inter (@inter) on

- To je jedno od najvećih priznanja u životu i karijeri. Već razmišljam o tome šta ću da kažem tokom ceremonije. Moram da se zahvalim pre svega porodici Morati koja mi je omogućila da obučem dres jednog od najvećih klubova na svetu. Zahvaliću se saigračima i trenerima sa kojima sam sarađivao i proveo nezaboravne godine na "Đuzepe Meaci" - rekao je Stanković za ''Stadionsku groznicu i dodao:

- Imao sam njihovu podršku čak i u trenucima kada nije sve išlo kako treba. Pre mene je veliki Lotar Mateus ušao u Kuću slavnih i znam koliko je to značajan trenutak u karijeri svakog igrača. Nije mala stvar biti u Kući slavnih bilo čega, a kamoli kluba sa takvom tradicijom. Jedva čekam ponedeljak, iskreno imam i malu tremu, ali znam da ću taj dan pamtiti do kraja života.

Dejan Stanković Detalj sa Interove ceremonije Printskrin: Facebook/Inter

Inače, Inter će svake godine birati četvoricu koji su zaslužili da se nađu u Kući slavnih.

VIDEO: Intervju sa Dejanom Stankovićem, legendom srpskog i evropskog fudbala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. maj 2019 | 21:55

    Bravo legendo!!!!🔴⚪️🔴

  • Nusknvp

    13. maj 2019 | 22:48

    Igracina, pogotovo pamtimo sjajne igre za repezentaciju

  • DARKO 100%

    13. maj 2019 | 22:09

    Munze konze!😉zasluzio je,vredan,radan,pozrtovan, jednom recju ZAHVALAN IGRAC⚽a sto se kaze u narodu nepada daleko iver od klade,njegovi roditelji su se isto bavili fudbalom i otac i majka su igrali fudbal⚽

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA