≫ 

Srećan sam ovde, ali momci su zaslužni za uspeh: Mihajlović sve zasluge za renesansu Bolonje pripisao igračima

Svi su zadovoljni učinkom Mihajlovića

  • 1

Fudbaleri Bolonje prešli su ove sezone put od glavnog kandidata za ispadanje u Seriju B, do tima koji igra sve bolje i koji je iz krize potpuno izvukao srpski trener Siniša Mihajlović koji je uspeo da sa ekipom da obezbedi opstanak u eliti. 

Baš iz tog razlog čelnici kluba ali i navijači rešeni su da na klupi sačuvaju srpskog stratega koji je uspeo da osvoji 26 bodova u 15 utakmica.

- Vrlo sam srećan u Bolonji i zadovoljan ljubavlju koju mi daju navijači, ali njihove pohvale bi trebalo da idu na račun igrača, a ne na moj. Igrači su najzaslužniji. Mnogo sam radio na njihovom mentalitetu kad sam došao. Želeo sam da veruju u sebe i da uvek igraju odlučno i na pobedu, a taj moj stav mogli ste da vidite na terenu.

Posle niza uspeha, naročito na domaćem terenu, popularni Miha je najzaovoljniji bio pobedom nad Parmom.

- Momci nikada nisu odustali. Srećan sam zbog njih, sve zasluge su njihove. Od kada sam preuzeo ekipu učinili su sve što sam tražio od njih. Još nismo matematički sigurni, ali uradili smo sjajan posao uhvativši se u korak sa timovima koji su bili ispred nas. Postoji velika razlika između 15. ili 11. mesta, uživaćem ​​u ovoj pobedi, ali i dalje nam je potreban još bod za opstanak - zaključuje on.

Bolonja je trenutno na 13. mestu sa 40 bodova, dok 2 kola pre kraja Empoli, koji je u upasnoj zoni, ima 35. Do kraja Serije A Mihajlović sa Bolonjom gostuje LAciju, a onda na svom terenu igra sa Napolijem.

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikele

    14. maj 2019 | 11:29

    Jedan od najboljih ljudi na kugli zemaljskoj. Radujem se svakom njegovom uspehu, kojih će biti sve više, uveren sam u to i želim mu svaku sreću!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA