≫ 

Legendarni Pirlo zna šta nedostaje Juventusu za LŠ: Ronaldu fale lopte, a ovaj igrač je savršen za ekipu

Andrea Pirlo veruje da je Isko idealno pojačanje za Bjankonere

  • 0

Juventus je već godinama dominantan u Seriji A, međutim, nešto mu nedostaje kako bi osvojio Ligu šampiona. Doveli su prošlog leta Kristijana Ronalda ali ponovo nisu uspeli. Jedan od najboljih pakera fudbala svih vremena Andrea Pirlo veruje da je rešenje u Isku iz Reala.

Ako neko zna, zna Pirlo. Čovek čije su lopte imale oči, koji je tako dobro razumeo igru, loptu, pas u prostor, kretanje svojih saigrača, veruje da najskupljem igraču Juventusa, Kristijanu Ronaldu, nedostaje više kvalitetnih lopti. Kao idealnog igrača tog zadatka vidi njegovog bivšeg saigrača iz Madrida Iska.

- Potreban im je Isko po mom miščjenju - istakao je Pirlo u intervjuu za italijanski Skaj Sport.

Fransisko Isko, FK Real Madrid, FK Barselona Foto: Guliver/David Ramos/Getty Images

- Vezni red moraju da poprave. Jesu doveli Ronalda, ali Masimilijano Alegri nije zna kako da mu doturi loptu. Ako hoćeš da napadneš Ligu šampiona moraš da imaš veziste - ističe Pirlo.

I ako u svojim redovima Juventus ima Pjanića, Džana, Matuidia i mladog, talentovanog Bentakura po rečima nekadašnjeg igrača Intera, Milana, Juventusa i Njujork Red Bula, to nije dovoljno. Istina, ni jedan od tih igrača nema karakteristike koje ima vezista Reala.

Ako se Juventus kojim slučajem odluči da posluša savet svog nekadašnjeg kapitena, dovođenje Iska neće biti ni malo lako dovesti. Nijecena problem za Juventus nego Zinein Zidan koji Iska i dalje vidi kao jednog od bitnih igrača Kraljevskog kluba.

Sve bi možda bilo drugačije da je Pirlo ''progovorio'' pre šest meseci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA