≫ 

Zvezda raspalila maštu navijača: Ovo je dres za novu sezonu, sa tri zvezdice na grbu! (FOTO) (VIDEO)

Prva garnitura novih dresova biće promovisana na meču poslednjeg kola sa Napretkom

  • 29

Crvenoj zvezdi je u utorak, na Skupštini Fudbalskog saveza Srbije, zvanično dodeljena titula iz 1946. godine , a upravo ova odluka razlog je proslave tridesete titule i treće zvezdice na grbu crveno-belih koja je prišivena.

Tako su iz Ljutice Bogdana na svoj Instagram profil objavili fotografiju na kojoj se dobrim delom vidi novi dres, sa grbom i novom zvezdicom.

Inače, od ranije je poznato da će Crvena zvezda u novoj sezoni imati čak pet garnitura dresova, što je za Telegraf otkrio direktor marketinga kluba sa Marakane, Goran Broćić.

Osim tri garniture, crveno-bele, i dve rezervne - plave i sive boje, Zvezda će imati i dve posebno dizajnirane garniture za evropske utakmice.

Crvena zvezda ima prednost od 4:1, ali će Vladan Milojević prema najavama u Lučanima izvesti najjači sastav. Dvojka se plaća kvotom 1,28. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Mladost – Crvena zvezda.

Prvi dres za utakmice u domaćim takmičenjima će biti promovisan na utakmici poslednjeg kola protiv Napretka iz Kruševca, kada će biti proslavljena i šampionska titula. Za sada, on izgleda ovako:

 
 
 
View this post on Instagram
Uskoro... 😎 ⚡️⚡️⚡️ #crvenazvezdafk #czv #fkcz #zvezda #zvezdaježivotA post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on

VIDEO: Dule Savić obukao stari dres Zvezde i pozvao Delije na Marakanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdara Bulka

    15. maj 2019 | 08:41

    naj lepsi, naj bolji.uvek kakav god da je.

  • GORAN

    15. maj 2019 | 11:02

    NAJVECA PLJACKA NA OVIH PROSTORA,,SRAMOTNA, PATOLOSKA ODLUKA. GDE CE VAM DUSA,,

  • Dr. za rock and roll

    15. maj 2019 | 10:34

    Priznace zvezdi jos jednu titulu iz 86/87 godine. Ponistili nam titulu neregularno i dali partizanu a zvezda igrala ligu sampiona te godine. Srecom da je FIFA registrovala prvaka a i normalno evropske zvezdine tekme te godine inace bi i tu ukrali. Kao sto su ukrali i makedonskom vardaru i opet dali partizanu godinu pre ili jednu kasnije 85/86 ili 87/88 mesam malo—— Ali sve se placa sve se vraca—- Sledece godine eto nas na 32 a vi sa jednom manje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA