≫ 

Vreme je za Kup ludnicu u Srbiji: Navijači traže derbi u finalu, treneri prizivaju Boga i pobednički mentalitet

Revanš mečevi Kupa Srbije daće konačne finaliste takmičenja

  • 16

Fudbaleri Crvene zvezde, Mladosti iz Lučana, Partizana i Radničkog iz Niša igraju revanš mečeve polufinala Kupa Srbije u fudbalu.

Sa jedne strane je Crvena zvezda koja gostuje ekipi Mladosti od 17.30 sati, a ono što crveno-belima svakako olakšava put ka finalu jeste prednost iz prvog meča. Sa druge strane, Partizan gostuje u niškom Radničkom na Čairu od 20 sati i upravo je na ovom susretu sve otvoreno jer, crno beli imaju prednost od 1:0 iz Humske, dok Nišlije igraju na svom terenu i pred domaćim navijačima.

FK Partizan, FK Radnički Niš Detalj sa meča Partizana i Radničkog iz Niša; Foto: MN Press

RASTEREĆENA ZVEZDA NAPADA MLADOST

Crvena zvezda u Lučane ide potpuno relaksirano i sa velikom prednosti iz prvog meča 4:1, ali i sa osvojenom titulom šampiona Srbije koja će i definitivno biti "overena" u nedelju na Marakani protiv Napretka.  Međutim, i pored toga, Milojević ističe da je za njega rezultat 0:0.

- Gostujemo jako dobroj i disciplinovanoj ekipi, koja je odlično vođena od kolege Milovanovića. Mladost se do samog kraja borila za Evropu u prvenstvu, a poslednjih godina izrasla je u klub koji ima značaj u srpskom fudbalu. Očekuje nas teška utakmica sigurno i mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način. Tražiću maksimalnu ozbiljnost od igrača, ali oni znaju da nam je sada ovo najbitnija utakmica

Crvena zvezda ima prednost od 4:1, ali će Vladan Milojević prema najavama u Lučanima izvesti najjači sastav. Dvojka se plaća kvotom 1,28. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Mladost – Crvena zvezda.

On je otkrio da će na Ričmonda Boaćija uskoro moći da računa jer su kontrolni snimci pokazali da se dobro oseća, odnosno da nije završio sezonu.

RADNIČKI JURI PREDNOST PARTIZANA

Pravo fudbalsko ludilo očekuje se u gradu na Nišavi. I jedan i drugi tim imaju razloga za optimizam pred duel koji će odrediti ovogodišnjeg finalistu Kupa. Takođe, i prethodni dueli dva tima bili su, i te kako, zanimljivo što obećava spektakl na Čairu.

Trener Radničkog Nenad Lalatović istakao je da je veći pritisak na Partizanu u Nišu i rasteretio svoje fudbalere podsećanjem da su već mnogo uradili ove sezone, ali da je i bez pored toga optimista oko plasmana u finale Kupa Srbije.

Partizan ima prednost od 1:0 iz prvog meča, ali je u poslednja tri meča na Čairu osvojio samo bod. Otud i primamljivih 2,85 na Partizanovu pobedu. Pogledajte i ostale MOZZART kvote za meč Radnički – Partizan.

- Nemamo pritisak pred ovaj susret, mnogo je veći pritisak na Partizanu, koji je veliki klub od kojeg se stalno traže trofeji. Uživaćemo u meču, rekao sam igračima da se opuste i da je sutra njihovo veče, a verujem da ćemo iz te opuštenosti ostvariti cilj. Ako ima Boga, izborićemo finale, ovaj klub i grad Niš su to zaslužili zbog svega što je urađeno ove sezone, a ako ne uspemo nećemo plakati. Važno je da ostavimo srce na terenu, a u tom slučaju imamo ozbiljnu šansu.

VIDEO: Brutalna motivaciona poruka pomoćnika Save Miloševića

Sa druge strane, iz Partizana se pozivaju na pobednički mentalitet.

Tako je, Milan Đuričić, pomoćnik Sava Miloševića u prvom timu Partizana izašao pred medije u odsustvu šefa struke i istakao nekoliko motivacionih poruka koje bi svako trebalo da zapamti.

-  Ostvarili smo primarni cilj kad smo došli a to je da se izbori Evropa. Međutim zahtevi u Partizanu su veći i zato očekujemo da u Nišu zauzmemo pobednički stav i odemo u finale Kupa i dodao: 

- Igramo kod kuće na sjajnom terenu, u Nišu nije takav, ali moramo da se prilagodimo uslovima igre. Ko hoće da pobeđuje ne gleda baš kakvi su uslovi. Zdravstveni bilten je takav da Nikolić neće moći da nastupi, a svi ostali konkurišu - istakao je on.

Tako će, ukoliko Večiti sačuvaju prednost iz prvih mečeva navijači imati prilike da u velikom finalu gledaju novi derbi, što svakako priželjkuju.

Da podsetimo, posle prvih duela Zvezda vodi protiv Mladosti 4:1, dok crno-beli putuju u Niš sa 1:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    15. maj 2019 | 11:16

    Јел дошао Сума? Јел игра Муса?

  • Saša

    15. maj 2019 | 11:03

    Ja sam partizanovac, ali partizanu sa ovom upravom i ovim igračima ni Bog ne može pomoći, srce mi se cepa, ilijev i bagra su se potrudili da bude ovakav naš partizan..

  • Миодраг

    15. maj 2019 | 15:26

    Кец у Нишуууууууууууууу!!!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA