Vuletić već ide na sud zbog Zvezdine titule iz 1946: Ovo će se razmatrati tamo gde nema profesionalnih dizača ruku!

Još jedna reakcija iz Partizana

  • 26

Ne mire se u Partizanu sa činjenicom da je Skupština Fudbalskog saveza i zvanično dodelila Crvenoj zvezdi titulu šampiona iz 1946. godine, svi su voljni da nastave borbu protiv pomenute odluke već naredne sedmice!

Crno-beli će pokrenuti spor pred Upravnim sudom, smatrajući da će na taj način imati osnova da se bore pravnim argumentima, a ne protiv, kako kažu, "profesionalnih dizača ruku" kojima je unapred naređeno kako da glasaju na zasedanju najvišeg tela krovne organizacije.

- Pravni tim FK Partizan će naredne nedelje pokrenuti upravni spor pred Upravnim sudom Republike Srbije. Kako je odluka Skupštine FSS pojedinačni pravni i upravni akt, na osnovu Zakona o upravnim sporovima, FK Partizan će sačiniti tuzbu čiji osnov leži u odredbama ZUS-a budući da držimo da u upravnom aktu nije uopšte ili nije pravilno primenjen zakon, drugi propis ili opšti akt, da u postupku donošenja akta nije postupljeno po pravilima postupka i posebno da držimo kako je činjenično stanje nepotpuno, netačno ili nepravilno utvrđeno - kaže za Telegraf potpredsednik Partizana i šef pravne službe crno-belih Vladimir Vuletić, koji je burno reagovao još posle odluke.

Verujete li u pravosudne organe?

- Mislim da ce ova tužba biti razmatrana na forumu u kojem nisu unapred donete odluke profesionalnih dizača ruku i da ćemo biti u prilici da skrupulozno, argumentovano i uz puno poverenje u ovu sudsku instancu povedemo jednu pravnu bitku od opšteg interesa budući da ovakav revizionizam istorije i falsifikovanje činjenica i okolnosti važnih za adekvatno odlučivanje nije viđen u sportskom svetu regiona.

Očekujete li da Crvena zvezda podnese zahtev vraćenja titule iz 1986.godine, takozvane "Šajberove titule"?

- Eventualni pravni kontra zahtevi FK Crvena zvezda su, za sada, samo u domenu špekulacija i, po mom misljenju, opšteg pitanja prekluzije. Ako se takav zahtev pojavi, sa zadovoljstvom ću se njime tada pozabaviti - zaključuje Vladimir Vuletić.

VIDEO - Vuletić besan posle usvajanja Zvezdine titule iz 1946.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    15. maj 2019 | 16:23

    Hahahah postenjacine se bune a trebao bi da se buni spartak kolike su budale u partizanu nije ni cudo sto traze smenu uprave.

  • Gost

    15. maj 2019 | 16:57

    Ne daj im Vuletiću da se bahate. Našli pa zašli. I njihov KŠ iz 91. je veoma, veoma sumnjiv i pod znakom pitanja. Nisu ni svesni toga...

  • Pedja

    15. maj 2019 | 16:37

    Platama se bavi gospodine pravnice...zdravstvenim osiguranjem zaposlenih i naknadama za prevoz...radnicima dugujete mart i april platu i 26 prevoza a zdravstveno nemaju od augusta meseca...time se pozabavite manite titule koga to briga osim vas sto tak9 skrecete temu sa stvarnog problema i vase nesposobnosti..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA