≫ 

Drinčić posle revanša s Partizanom: Ne bi bilo nezasluženo da smo prošli u finale sa Zvezdom (VIDEO)

Drinčić razočaran ishodom polufinala Kupa, ali zadovoljan sezonom

  • 3

Fudbaler Radničkog iz Niša Nikola Drinčić rekao je da su Nišlije protiv Partizana u polufinalu Kupa Srbije odigrali dva ujednačena meča. Partizan je u prvoj utakmici polufinala pobedio 1:0 golom Rikarda Gomeša, a u revanšu je bilo 1:1 u Nišu.

Radnički je vodio od 75. minuta pogotkom Saše Stojanovića, a Partizan je izjednačio već u 80. golom Zorana Tošića.

- Ne bi bilo nezasluženo ni mi da smo ušli u finale. Partizan je ušao, mi smo odigrali jednu sjajnu sezonu i to je to - kratko je prokomentarisao Drinčić posle utakmice.

On je dodao da se nadao povoljnom rezultatu, ali je bio svestan nedostatka Radničkog u odnosu na klub iz Humske.

- To je sve u igri, svi smo se nadali nekom povoljnom rezultatu, ali sam i ranije pričao da imamo mali fond igrača, već smo se istrošili, ali bože moj, idemo dalje - kaže Drinčić koji bi mogao na kraju ove sezone i da se oprosti od Radničkog ako ne dođe do produžetka ugovora.

- Meni ističe ugovor, ja bih ovom prilikom da se zahvalim svim ljudima u klubu i Nišu što su me ovako prihvatili, a za dalje ćemo da vidimo, prvo da se odmorim pa onda sve ostalo.

Na pitanje ko je favorit u finalu Kupa u kom se sastaju Crvena zvezda i Partizan, Drinčić kaže da "njegovo srce više pripada crno-beloj strani".

- Neka pobedi Partizan - kazao je Drinčić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    16. maj 2019 | 09:30

    Bilo bi nezasluzeno! Sudija vas je i ovaj put zestoko gurao. Dva penala za Partizan i crveni za vaseg igraca nije dosudio i ti kazes da ne bi bilo nezasluzeno. U sto si se to pretvorio covece? A voleo bih da cujem i komentar Milorada Kosanovica jer je posle utakmice sa Radnickom proteklog vikenda izjavio da ga zivo interesuje taj mec i sudjenje. E pa evo mu prilike pa neka prokomentarise. Ali naravno nece, jer je Partizan ponovo ostecen. Javi se Milorade, da ti cujemo glas.

  • borabozovic

    16. maj 2019 | 03:38

    Drincicu vrati se ajmo crno beli

  • stiv

    15. maj 2019 | 23:41

    sutra ces u finale sa zvezdom????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA