Ne bih sad o Zvezdi, nije ona jedina opcija: Pankov žali zbog polufinala Kupa i kaže da prelaz u crveno-bele nije gotov (VIDEO)

Ako moram da biram: Zvezda je favorit u finalu, rekao je Pankov posle meča s Partizanom

  • 5

Fudbaler Radničkog iz Niša Radovan Pankov rekao je šta je presudilo njegovom timu u polufinalu Kupa Srbije i dvomeču sa Partizanom.

Radnički je posle poraza 0:1 u Humskoj, remizirao u Nišu 1:1 iako je od 75. minuta imao aktivan rezultat i vođstvo posle gola Saše Stojanovića. Tošić je poravnao u 80. minutu na 1:1 i odveo crno-bele u finale.

- Možda malo više sreće nam je falilo. Ne bi bilo nezasluženo da smo mi ušli, čestitam Partizanu plasman u finale, bolji su bili za taj jedan gol. Nesvesno smo se povukli posle gola, imali smo u igri aktivan rezultat, penale, ukratko - prokomentarisao je Pankov posle meča.

On kaže da pogodak Partiznaa samo nekoliko minuta od datog gola nije posledica pogrešnog postavljanja odbrane, nego igre Partizana.

- Ne bih se složio, preuzeli smo na vreme, oni su izmenili tačne pasove, imali su dva tačna spojili Tošića sa golom, prazan gol i dao ga je. Nekad nema leka za protivničku igru - kaže Pankov.

Na poluvremenu kaže da su više igrači pričali između sebe, nego što je nešto sugerisao Nenad Lalatović.

- On je kratko rekao šta ne valja, mi smo posle sve uradili. Kada je reč o finalu, teška su za prognozu, nezavhvalno je pitanje. Da kažem Zvezda, ako bih već morao da kažem - objasnio je igrač Radničkog.

Upitan da kaže nešto više od pričama da je praktično već prešao u Zvezdu, on kaže da nije ništa gotovo.

- Ne bih sad o tome, ostalo je još jedno kolo pa ću videti posle šta ću i kako ću. Nije Zvezda jedina opcija, ima još interesovanja. Sešću sa ljudima iz kluba, pa ćemo videti šta je najbolje za njih i za mene pa ćemo odlučiti šta dalje. Meni ne bi bilo loše ni da ostanem još u Radničkom - jasan je Pankov.

VIDEO - Bambi o meču Partizan-Radnički Niš

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    16. maj 2019 | 07:48

    Pa ako nije Zvezda onda sine idi nisi ti za veliku scenu.

  • Deki

    16. maj 2019 | 07:05

    Nisi ti sine sa takvim ponašanjem za Zvezdu, završićeš ti kod Recka u Vranju !!!

  • sremac

    16. maj 2019 | 08:37

    produzi dalje ima ko voli zvezdu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA