Zvezdini igrači već u petak promovišu dres: Delije će moći da ga kupe pre poslednje utakmice i proslave titule!

Još jedno druženje pred kraj Superlige

  • 8

FK Crvena zvezda priredio je promociju novog dresa nešto ranije nego što se očekivalo.

- Sada već prema tradiciji, spremili smo zanimljivo druženje sa navijačima uoči superligaške utakmice, poslednje ove sezone. Za kraj domaćeg prvenstva dočekaćemo Napredak u nedelju (19:00), ali je potrebno da već od 18 sati budete na stadionu „Rajko Mitić“ kako biste prisustvovali dodeli pehara i uveličali šampionsku ceremoniju - saopštila je Zvezda, dodavši da će u petak, 17. maja od 14 časova biće organizovana promocija novog dresa za sezonu 2019/2020, i to u Red Star šopu na Marakani.

- To znači i da zvezdaše čeka još jedno sjajno druženje sa prvotimcima Zvezde, jer će svi igrači biti u klupskoj prodavnici od 14 sati i premijerno ćete moći da vidite i kupite novi dres sa trećom zvezdicom. Cena je 7.990 dinara. Biće to prilika i da pozdravite šampione koji su doneli 30. titulu na Marakanu, zbog koje se simbolično dodaje treća zvezdica na grb - dodaje se.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TTelep

    16. maj 2019 | 15:33

    Nije skupo, tričavih osam hiljada.

  • grobar panker

    16. maj 2019 | 15:39

    ispadate u prvom dvomecu kvalifikacija za ls a onda i za le jer nemate igru a onda ce doktor da nestane sa sveze zaradjenim kapitalom i padalica se vraca kao u toletovoj eri ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA