≫ 

Stigla je još jedna potvrda da je Jović Realov: Zna se i koliko će zarađivati po sezoni

Deluje da više nema nikakvih dilema po pitanju transfera Srbina u slavni klub

  • 16

Još malo i - gotovo! Luka Jović biće, kao što se to već najavljuje nedeljama, prvo pojačanje Real Madrida u novoj sezoni. 

O tome su dosad pisali brojni španski i evropski mediji, a najnovija potvrda stiže i od engleskog "Skaj sporta" koji je preneo informaciju da je posao između dve strane završen.

Prema njihovim saznanjima, Luka Jović će sa Madriđanima potpisati petogodišnji ugovor, a Ajntraht će zauzvrat dobiti sumu o kojoj se već spekulisalo - 60 miliona evra.

Deo te sume, tačnije 12 miliona, ide Benfiki.

Zinedine Zidane Trener Reala Zidan dobiće moćno napadačko oružje sa Lukom Jovićem Foto: Tanjug/AP

Biće zadovoljan i Srbin svojom platom, i te kako: momak iz Bijeljine po sezoni će inkasirati čak 10 miliona evra i tako postati jedan od najplaćenijih srpskih fudbalera.

Transfer bi trebalo da se desi već naredne nedelje, odmah pošto Jović završi sezonu u Bundesligi gde je sa Ajntrahtom i dalje "u igri" za Ligu šampiona, pred poslednje kolo i meč sa Bajernom.

Upravo zbog takmičarskih ciljeva nemačkog kluba, tvrdi "Skaj", Real nije želeo da remeti jovića i Ajntraht zvaničnom objavom o transferu, ali će on uslediti dan ili dva posle završetka Bundesa.

Jović je ove sezone postigao 27 golova, od čega 10 u Ligi Evrope.

VIDEO: Izjava Luke Jovića posle istorijskih pet golova u Bundesligi 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA