≫ 

Engleski "pacijent" šokirao Ostrvo: Navijač Portsmuta divljački šutirao igrača Sanderlenda u prvom redu tribina (VIDEO)

Neverovatne scene stižu iz Engleske

  • 1

Fudbaleri Sanderlenda igraće u finalu doigravanja za plasman u Čempionšip pošto su na "Fraton Parku" odigrali bez golova sa Portsmutom, a zbog 1:0 iz prvog meča, plasirali se dalje. 

Meč je, uz "tvrdu" i bespoštednu borbu, definitivno obeležio i najblaže rečeno bezobrazan potez jednog navijača domaćeg tima, koji je, verovali ili ne, šutirao igrača Sanderlenda dok je ovaj ležao?!

Fudbaler "Crnih mačaka" Luk O'Nien pao je iza reklamne ograde nakon duela sa Portsmutovim igračem, završio u prvom redu gledališta, tik ispred pomenutog nasilnika, a ovaj ga bez zadrške - dva puta šutnuo.

Pridigao se O'Nien, bio je zatečen agresijom nasilnika, a upomoć mu je priskočio saigrač pa se situacija brzo završila bez eskalacije nasilja.

Pogledajte potez navijača Portsmuta koji će sasvim sigurno narednih dana biti obavešten o zabrani ulaska na stadion, barem se tako završava većina ovakvih navijačkih ispada u Engleskoj.

Sanderlend će za Čempionšip igrati protiv boljeg iz dvomeča Čarlton Donkaster, gde Čarlton ima prednost od 2:1 iz prvog duela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA