≫ 

Kraj: Alegri više nije trener Juventusa!

Klub je na svom zvaničnom sajtu objavio da će se na konferenciji za štampu zvanično objaviti prekid saradnje

  • 2

Fudblaski klub Juventus potvrdio je da Masimilijano Alegri napušta klub na kraju sezone.

Italijan je osvojio pet uzastopnih naslova Serije A, od čega čak četiri puta duplu krunu. Od kada preuzeo palicu od Antonija Kontea 2014. osovjio je ukupno 11 trofeja.

Ono što mu se najviše zamera je to što nije uspeo da Bjankonere popne na krov Evrope. Bio je blizu u dva navrata, ali je gubio finala i 2015. i 2017. godine.

Ove godine su doveli Kristijana Ronalda kako bi napokon uspeli da pređu i taj stepenik, međutim bili su zaustavljeni već u četvrtfinalu od fantastičnog Ajaksa.

I ako je nedavno produžio saradnju, koja bi trebalo da traje do narednog leta, Alegri će već za koju nedelju napustiti Alijanc stadion.

U kratkoj izajvi koju su čelnici Juventusa dali u petak 17. maja, saopštili su da će klub sledeće sezone voditi neki drugi trener

- Masimilijano Alegri neće sedeti na klupi Juventusa u narednoj sezoni 2019/2020. Trener i predsednik Andrea Anjeli će se sastati sa novinarima na konferenciji za štampu koja je zakazana za sutra, subotu 18. maj sa početkom od 14 časova u sali Alianc stadiona - stoji u saopštenju Juventusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA