Definitivno ostajem u Zvezdi: Borjan prokomentarisao novi dres i otkrio šta je jedini uslov zbog koga bi otišao sa Marakane

Zvezda je promovisala dres za novu sezonu na svom stadionu, a tamo je bio i golman crveno-belih

  • 7

Golman Crvene zvezde Milan Borjan rekao je za Telegraf da nema nameru da odlazi iz kluba i prokomentarisao novi crveno-beli dres na promociji u Zvezdinom šopu na Marakani.

- Ja ga još nisam ni video dobro iskreno, nisam ni golmanski. Nadam se da će biti lepši nego ove godine. Ovo je lepa uvertira, mislim da će mnogo lepše izgledati sa trećom zvezdicom. Uvertira za utakmicu u nedelju, za tu proslavu, nadam se da će biti pune tribine i da će sve proći u miru - rekao je Borjan za Telegraf.

Prokomentarisao je i informaciju da je finale Kupa premešteno sa stadiona Čair na teren "Rajka Mitića", odnosno iz Niša u Beograd.

- Bilo gde da se igra, da li kod nas na Marakani, na JNA ili u Nišu, idemo u svaku utakmicu kao da hoćemo da pobedimo i hoćemo da overimo trofej koji čekamo već nekoliko godina - kaže kanadski internacionalac.

Ove sezone se pokazao sjajno na svim frontovima, konstantno je bio i među najboljim golmanima Lige šampiona, pa nam je rekao i kakva mu je budućnost u klubu iz Ljutice Bogdana.

- Milan Borjan je potpisao ugovor na četiri i po godine, tako da sam definitivno tu. Ako stigne neka ponuda to sve zavisi od kluba, a ne od mene. Što se mene tiče, ja sam tu - jasan je čuvar mreže crveno-belih.

VIDEO - Borjan objasnio zašto je došlo do sukoba između njega i Rikarda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kleo

    17. maj 2019 | 20:50

    Nebitan si

  • Nusknvp

    18. maj 2019 | 20:54

    Kod njega se ionako zena pita za sve. Ne ide se dami od mame i zate

  • Danilo

    18. maj 2019 | 19:43

    Rado bi on otisao ali gdje da ode. Taj ne voli Srbiju a kamoli Zvezdu, ali ko ce rupu od golmana uzeti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA