Stadion Kolubare tek drugi u Srbiji koji je dobio LED rasvetu

Igraće se u Lazarevcu i u noćnim terminima

  • 3

Stadion Fudbalskog kluba Kolubara Lazarevac dobio je osvetljenje sa rasvetom po UEFA standardima, rekao je Bojan Stević, predsednik kluba i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

Reflektori od 1.500 luksa osvetljavaće teren, a novac su obezbedili Evropska investiciona banka i Grad Beograd. Prva utakmica u noćnom terminu biće odigrana u nedelju od 20 sati kada u Lazarevac dođe BSK iz Borče.

- Nadam se da će vreme poslužiti i da će Lazarevčani moći u nekim novim uslovima da uživaju u najelpšoj sporednoj stvari na svetu. Mislim da je ovo samo deo jedne priče koja će biti zaokružena do kraja godine, izgradnjom i pokrivanjem zapadne tribine koja će ispuniti sve standarde sa pratećim sadržajima kao i izgradnja juzne tribine sa 250 mesta - rekao je Stević.

Stević je precizirao da je ovo 16. stadion u Srbiji koji poseduje rasvetu, ali i da je samo jedan od dva stadiona u Srbiji, zajedno sa stadonom FK Mačva, koji ima LED rasvetu.

VIDEO - Gori Beograd! Bakljada "delija" na Dorćolu, Čuburi i u Višnjičkoj banji

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    18. maj 2019 | 19:03

    Bolje bi bilo da se mijenjaju podloge na srpskim stadionima umesto reflektora.

  • Дејан Младеновић

    10. novembar 2019 | 08:42

    Срамота који све тимови у Србији имају те рефлекторе:Колубара,тсц, нови Пазар... а где су рефлектори за ОФКБеоград?? Кад ће почети санација терена на Карабурми

  • zeljko

    9. novembar 2019 | 21:06

    u 21 veku mi se hvalimo rasvetom na stadionu,tuzan li je nas fudbal...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA