≫ 

Zidana iznerviralo pitanje o Joviću: Neću ništa da kažem, pitajte me nešto o poslednjoj utakmici sezone!

Trener Reala nije hteo da kaže ništa o dolasku Luke Jovića u beli dres

  • 3

Trener madridskog Reala, Zinedin Zidan rekao je da njegov tim namerava da protiv Betisa završi sezonu na pravi način u nedelju, ali je ostao rezervisan po pitanju dolazaka i odlazaka.

Zbog toga se još uvek ne zna kako će izgledati tim Reala naredne sezone, ali se navijači Kraljevskog kluba nadaju da se neće ponoviti rezultati iz ove.

- Biće jasno ko će igrati kad počne sledeća sezona. To je moja odluka. Šta mislite, ko je zadužen za ovu ekipu? Jasno je kao dan - ja sam trener i uvek ću raditi ono što hoću i ako ne mogu, onda ću odustati. To je jasno - rekao je Zidan na konferenciji pred Betis.

On je tokom konferencije dobio pitanje i o Luki Joviću. AS je pre nekoliko nedelja podigao veliku prašinu tvrdnjama da je Jović već potpisao za Real samo da je pitanje kada će Kraljevski klub to ozvaničiti.

- Neću ništa da kažem. Vi ste ovde da postavljate pitanja, ali od 20 pitanja koja ste imali, nijedno nije o utakmici sa Betisom. Ovde smo da pričamo o sutrašnjoj utakmici i samo o tome. Jedina stvar koja me interesuje je da odigramo dobro - rekao je Zidan.

Nije mu prethodno smetalo da prokomentariše status Kejlora Navasa za koga je rekao da za sada ostaje u klubu, dok je za Gareta Bejla rekao da ne zna hoće li mu u nedelju biti poslednji meč u klubu.

- Mislim da mu ovo nije poslednja utakmica, ne želim da razmišljam o sledećoj sezoni. Ima mnogo glasina o tome šta će biti i ko ide, a ko ostaje. Niko ne zna šta sam rekao Kejloru osim mene i njega, on je pod ugovorom i videćemo kako će sve ići - objasnio je Zidan.

VIDEO - Marin: Ostajem u Zvezdi da ponovo zajedno igramo Ligu šampiona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Roki

    19. maj 2019 | 09:52

    On se vratio u Real da sina progura u klub, jasno kao dan, izbacuje Navasa a gura sina za drugog golmana. Koja glupost, nije Real Huesca.

  • Roki

    19. maj 2019 | 09:46

    Velika je glupost kad gura sina Luku za drugog golmana u velikom klubu kao sto je Real, to je protekcija, mali nema iskustva, vec je primio 2 gola na krstenju. Onaj Lunin je veci talent od sineka, prvo se ide na kalenje u manji klub, tata bi sinu odmah milione u dzep, ce vidimo sta gazde kazu u Realu, Navas je za obojicu klasa od golmana.

  • Roki

    19. maj 2019 | 13:51

    Evo gledam blamazu Reala, sramota ito velika, ja bih kaznio igrace koji se nezalazu za klub jer Real nije seoski klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA