≫ 

Kompani se emotivno oprostio, pa objavio šok vest: Postaću trener-igrač Anderlehta!

Skromni Belgijanac se oprostio

  • 1

Fudbaleri Mančester sitija moraće da traže novog kapitena, Vinsent Kompani je poručio da odlazi.

Kompani je carevao odbranom Građana punih 11 sezona, bilo je povreda i pehova, ali se vraćao jači, poslednja titula biće mu posebno draga.

Dao je gol za 1:o protiv Lestera u pretposlednjem kolu, kada se Siti najviše mučio da dođe do celog plena.

Tako je pogotkom u finišu na najbolji način zaokružio ovaj deo životne priče.

- Beskonačno mnoo puta sam zamišljao ovaj dan. Posle svega, došlo je vreme za kraj, nakon toliko godina.  Mančester siti mi je dao sve. Probao sam da vratim koliko sam mogao - naveo je Kompani.

On je došao iz Hamburga 2008. i posle tri godine postao je kapiten.

- Teško je obuzdati emocije, osećam se zahvalno, svima koji su me podržavali u ovoj avanturi, u ovom posebnom klubu. Sećam se dobro prvog dana, kristalno jasno kao poslednjeg. Sećam se nestvarne ljubaznosti ljudi u Mančesteru. Nikad vašu lojalnost neću zaboraviti, naročito u teškim vremenima. Uvek ste mi davali vetar u leđa i zbog vas nisam odustajao - poručio je Kompani.

Za kraj, samo je poručio da će se o budućnosti uskoro oglasiti, što je učinio novim vestima.

- Kao igrač, rođen sam i stvoren u Anderlehtu. Od šeste godine sam bio u klubu, a nedavno sam dobio poziv kluba da budem igrač-menadžer. Nisam samo bio impresioniran, već sam i intrigiran verom koju imaju u mene. Trebalo mi je da razmislim, odlučio sam da prihvatim. Želim da delim svoje znanje sa sledećim ljubičastim generacijama - saopštio je Kompani.

I Atalanta se bori za Ligu šampiona, umornija je posle finala Kupa, a pitanje je i kako će Juve reagovati na vest o Alegrijevom odlasku. Stoga je kec vredan primamljive kvote 2,40. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Juventus – Atalanta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    19. maj 2019 | 11:45

    Гробари, ево прилике, али, јбг, нема бомбе без Илијева!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA