≫ 

Real doživeo poniženje za kraj tužne sezone: Pao negativni rekord Madriđana, Bejl pred šut kartom! (VIDEO)

Ovo je najgori učinak Reala u 21. veku!

  • 5

Fudbaleri Reala tužno su završili sezonu, u poslednjem kolu Primere, Betis ih je sa 2:0 pobedio na Santjago Bernabeu.

Horor sezona kao da se završila kada je Ajaks izbacio kraljevski klub iz Lige šampiona, sve do kraja pretvorilo se u agoniju i želju da se sve što pre završi.

Odlazak Kristijana Ronalda i Zidana na početku sezone potpuno su razmontirali ekipu, pa upravo Zizuu predstoji paklen posao pošto je rešio da se vrati.

frameborder="0" allowfullscreen>

Apatija je bila više nego očigledna u poslednjem meču, nije bilo želje da se dostojanstveno završi ciklus pred svojim navijačima, što Betis nije propustio da kazni.

Loren je Madriđane načeo u 61. minutu, posle pasa sa levog krila, a Hese je postavio konačan rezultat. I ovde se Betis prošetao kroz odbranu Reala, koja je popucala po svim šavovima.

Na kraju je nadmašen negativni rekord iz 1998/99. kada je bilo 17 poraza. Ovaj poraz je bio 18. u sezoni posle osvajanja Lige šampiona, pa je negativni rekord u 21. veku.

Takođe, slikovit je i podatak da je Real u prethodne tri sezone ukupno imao 19 poraza, kada je vezao tri titule prvaka Evrope.

Takođe, Geret Bejl je ceo meč presedeo na klupi i praktično mu sledi oproštaj, što je i Zinedin Zidan najavio - sledi veliki remont...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvonce

    19. maj 2019 | 14:27

    Kad može Real ovako loše, može i Partizan

  • Goran

    19. maj 2019 | 15:38

    Nije on bolestan nego ti kad razmisljas tako

  • Roki

    19. maj 2019 | 19:52

    Tako je kad trener forsira klince a Bejla drzi na klupi, cak mislim iz privatnig razloga, cudo da sina nije stavio na gol, tad bi primili 5 komada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA