≫ 

Zvezda povlašćena u 2. kolu kvalifikacija za LŠ: Neverovatak kiks u Poljskoj obradovao crveno-bele (VIDEO)

Rasplet u poljskom šampionatu išao je na ruku crveno-belima

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde biće nosioci u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone, pošto je u poslednjem kolu šampionata Poljske titulu osvojio Pjast, dok je Legija završila na drugom mestu!

Slavili su crveno-beli titulu na stadionu Rajko Mitić, a "jednim uvetom" osluškivali su kako se završava šampionat u Poljskoj gde je titula Pjasta Zvezdi donela još lepih vesti.

Naime, Zvezda je uzimajući u obzir situaciju u ligama širom Evrope, dugo bila prva iznad crte u kvalifikacijama za drugo kolo, ali je obezbedila titulu u Srbiji i čekala rasplete ostalih liga.

Sve je zavisilo od povoljnog raspleta u Bugarskoj i Poljskoj (Zvezdi je trebalo da Ludogorec ili Legija ne budu prvaci) koje su bile ključne da bi se crveno-beli našli među povlašćenima, a upravo je Pjast učinio veliku uslugu šampionu Srbije.

I to posle neverovatne greške odbrane Leha (1:0) sredinom prvog poluvremena, kada su kiks napravili golmna i defanzivac gostujućeg tima.

Inače, Pjast je osvojio prvu šampionsku titulu u Poljskoj, a vredi pomenuti da ne bi bili šampioni da su imali identičan broj bodova kao Legija koja je, doduše, odigrala 2:2 na svom terenu.

VIDEO: Fudbaleri Zvezde pevali uglas sa navijačima na proslavi titule

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    19. maj 2019 | 20:38

    Upravu je zeks... Terza i ovo namestio...

  • pera

    19. maj 2019 | 21:56

    I Evropa radi za Zvezdu.J...ga samo Franjevci i Vuletic protiv.

  • asdf

    19. maj 2019 | 22:08

    znaci u trecem kolu igramo protiv nekog jakog,ako izgubimo nosioci smo u cetvrtom kolu za LE,sto je sasvim ok...Treca sezona zaredom u Evropi se smesi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA