≫ 

Ova tri igrača ne smete da prodate! Terzić i Mrkela ceo dan ubeđivali Milojevića da ne ode, otkrivamo šta im je tražio da ostane na klupi Zvezde!

Trener crveno-belih odlučio je da bar još godinu dana vodi klub sa Marakane

  • 27

Crvena zvezda je prebrinula najveću brigu na kraju sezone u kojoj je odbranila titulu i napašće duplu krunu prvi put posle 12 godina, kada će u finalu Kupa u četvrtak igrati protiv Partizana od 19.00 na Marakani.

Glavna briga Zvezdana Terzića i sportskog direktora Mitra Mrkele, bila je da ubede Milojevića da ostane na klupi, iako je on čvrsto rešio da na kraju sezone napusti Marakanu, jer je umoran i iscrpljen posle dve godine na klupi koja donosi veliku radost, ali i konstantan stres.

Kako Telegraf saznaje, Terzić i Mrkela su u subotu proveli čitav dan s Milojevićem, ubeđivajući ga da ostane. Dali su mu odrešene ruke i garancije oko izgleda tima, koji je Milojević želeo.

Na kraju su uspeli da ubede Milojevića da ostane trener Zvezde, a Milojević je dobio i podršku vođa Delija, koje su takođe svim silama želele da on ostane na Marakani.

Kada je ozvaničeno da Milojević ostaje na klupi, Delije su mu zahvalile pesmom na proslavi titule "Hvala ti Miloje, hvala ti Miloje, bez tebe na klupi stvarno trulo je".

Ipak, Milojević je zahtevao i određene garancije za ostanak na klupi, koji se tiču izgleda tima za narednu sezonu.

Telegraf je već pisao da svi igrači, osim dvojice, imaju dozvolu da odu u slučaju dobrih ponuda, ali je Milojević želeo određenu modifikaciju svega toga.

Naime, njegov osnovni zahtev bio je da ostane Marko Marin, najbolji igrač Zvezde, kao i Milan Borjan, golman crveno-belih.

Pored njih, zahtevao je i da od napadača ostane Milan Pavkov, uz nešto blaži stav oko njega, da može da ode jedino u slučaju neke ponude koja se ne odbija i ako niko od ostalih napadača ne bude prodat.

Čelnici zvezde uslišili su njegov zahtev, i dali su garancije da će raditi na tome da Milojević u novoj sezoni sa još jačim timom ponovo napadne Ligu šampiona.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knez

    21. maj 2019 | 12:10

    Zaboravio je kapitena ekipe gospodina AV!

  • Saša

    21. maj 2019 | 11:18

    Trio pobednika terza miloje mrkela napred zvezdaa gigaaant

  • Novica

    21. maj 2019 | 11:20

    Pozdrav najverovatnije obaj moj komentar ce iritirati dosta navijaca zvezde jer ne zele da cuju i kritike na rad uprave cz . Napomena za sebe smatram da sam najveci navijac zvezde.. Ovo me podseca na ubedjuvanje grofa bozovica da ostane pa i sami znate sta se desilo i kako smo igrali . Da ne mislite da imam nesto protiv milojevica ne naprotiv cak sam mislio kad je grof odlazio da je on najbolje resenje gledajuci rad u cuki i koliko je mladih igraca isforsirao medjutim u zvezdi toga nema a zasto zato sto mu se terzic mesa u posao . Reci ce te mali joveljic da je forsiran ne mali jovelkic daje igrao celu sezonu dao bi 30 golova i sad bi ga prodali za 20 mil. Daj boze da gresim javno cu se izviniti .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA