≫ 

Najnovija informacija sa Ostrva: Jokanović uskoro preuzima novi klub iz Engleske?

Da li će se srpski stručnjak ponovo vratitit u Čempionšip?

  • 3

Kako javlja britansi Skaj Sport, Slaviša Jokanović će u naredna 24 sata obaviti razgovor sa upravom Midlsbroa. Naš stručnjak je prva opcija upravi ekipe sa severa Engleske.

Da li će se Jokanović po treći put otisnuti u Čempionšip, znaćemo vrlo brzo.

Finalista Kupa Uefa 2006. nije uspeo da se vrati u Premjer ligu i zbog toga se rastao sa Tonijem Pjulisom. Čelnici Midlsbroa vide Jokanovića kao savršenog spasioca i čoveka koji možda i najbolje zna kako se ekipa uvodi u englesku elitu. To je uspeo već dva puta, sa Votfordom i Fulamom, zašto ne bi i sa ekipom sa Riversajd stadiona.

Koliko je dobar u tome, ako bi naš strateg rešio da se vrati ponovo u drugo po jačini takmičenje u Engleskoj, verovatno bi najjače oružje Midlzbroa bilo to što se ekipe već plaše Jokanovih timova koji bi sad već bili glavni kandidati za promociju, bez obzira na predhodna predviđanja.

Sigurno je samo da Jokanović ne bi preuzeo bilo koji klub iz druge lige ako bi se uopšte više i vraćao u taj rang posle provedenih nekoliko meseci na čelu Premijerligaškog kluba.

Ako plan sa Jokanom ne uspe, alternativa je nekadašnji kapiten i dete kluba Džonatan Vudgejt, svojevremeno proglašen za štopera sa najvećim potencijalom na svetu zbog čega ga je doveo Real Madrid. Međutim, neverovatan broj povreda nikada mu nije dozvolilo da pokaže ni deset odsto potencijala.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA