≫ 

Recko isključen u Inđiji, debakl Vranjanaca u baražu za Superligu! (VIDEO)

Ekipa iz Vranja potcenila prvoligaša i ubedljivo je poražena u prvom meču baraža

  • 9

Fudbaleri Inđije i Dinama iz Vranja odigali su prvi meč baraža koji će odrediti poslednjeg učesnika Superlige Srbije za sledeću sezonu. Inđija je slavila sa 3:0 i napravila korak ka Superligi.

Pobednik baraža Prve lige Srbije, ekipa Inđije, na svom stadionu dočekala e četrnaestoplasirani tim Super lige Srbije, ekipu Dinama iz Vranja, u okviru baraža za popunu elitnog ranga.

Uspešniji tim nakon ovog dvomeča naredne sezone će se takmičiti u Super ligi Srbije. Sledeći meč biće odigran četiri dana u nedelju 26. maja u Vranju.

Dragan Antić Foto: MN Press

Utakmicu je obeležilo i iskuljučenje trenera Vranjanaca Dragana Antića Recka

Domaća ekipa je povela već u četvrtom minutu, sudija je dosudio penal, a precizan sa bele tačke bio je Ivan Rogač, ali tek iz drugog pokušaja, pošto je odbrana golmana Lakića poništena jer su njegovi saigrači prerano ušli u šesnaesterac.

FK Rad, Dinamo Vranje Foto: MN Press

Trener ekipe iz Vranja Dragan Antić je bio veoma nezavodoljan izdanjem svoje ekipe, pa je već u 21. minutu izvršio izmenu.

Ipak, to nije donelo promene, naprotiv, Inđija je u 22. minutu povela sa 2:0, pošto je Srđan Dimitrov, posle dodavanja Alekse Andrejića uspeo da plasira loptu u mrežu gostiju. Posle 10 minuta Inđija je vodila sa 3:0, a strelac je bio Nikola Dimitrijević koji je ostao sam ispred golmana.

Fudbaler Dinama Lefteris Macukas je dobio crveni karton u 51. minutu utakmice, a mera udaljenja je nekoliko trenutaka kasnije izrečena i treneru Dinama Antiću koji je prigovarao sudiji

Do kraja meča ređale su se šanse ekipe iz Inđije, ali i ekipe Dinama, ali više nije bilo golova.

(Telegraf.rs9

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hm!

    22. maj 2019 | 19:16

    Ljudi ali sad ozbiljno, ovaj nije normalan, psuje sve redom i posle se pita sto je iskljucen, ponasa se kao neki mafijas..... dosta vise bre

  • Miroslav

    22. maj 2019 | 19:38

    Pa sada se vidi samo koliko su bile postene zadnje utakmice !!! Bravo Indjija

  • Ivan

    22. maj 2019 | 20:01

    Recko pravac druga liga. Tamo ti je i mesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA