≫ 

Bivši saigrač će mu doći glave: Da li su dani Gatuza u Milanu odbrojani posle ove izjave?

Čelnik rosonoera Paolo Maldini nije zadovoljan radom svog bivšeg saigrača

  • 0

Paolo Maldini je jedan od glavnih čelnika Milana koji je zadužen za ekipu. I ako je prvi trener ekipe njegov dugogodišnji saigrač Đenaro Gatuzo, Maldini kaže da su to davno prošla vremena i  da je prijateljstvo jedno, a posao je posao.

I ako su činili okosnice jedne od najmoćnijih generacija slavnog milanskog kluba koji je osvojio Skudeto i dve Lige šampiona, rezime na kreju sezone mora da se podvuče i da se donesu odluke najbolje za klub.

Moram da radim svoj posao i da ocenim Gatuzov učinak. Nas dvojica više nismo saigrači. Ovo je posao. Moraš da poštuješ ljude sa kojima radiš. Nas dvojica činimo sve što možemo da se Milan kreće u najboljem smeru. 

Italy Soccer Serie A Foto: Tanjug/Ap

- Možda imamo drugačije poglede na situaciju, ali nam prijateljstvo pomaže da sve razlike lakše prebrodimo. Ja ću morati da sagledam njegov učinak trezveno, uzimajući u obzir realne okolnosti. Uloge su nam različite, nismo više saigrači - ističe Maldini za nemački DAZN.

Da li ovo znači da je o Gatuzovoj sudbini već odlučeno ili će Maldini sačekati kraj šampionata i u miru rezimirati celokupnu sezonu i da proceni šta je najbolje za klub.

Do kraja sezone Milanu je ostala još jedna utakmica protiv SPALA. U tom poslednjem kolu koje je na programu ovog vikend odlučiće se ko će u LŠ, ko u LE a ko ostaje praznih ruku.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA