Dok su ostali krenuli u kafanu, junak Partizanove pobede otišao kući ženi i detetu: Saigrači me zvali u 3 ujutru, prvo sam odgledao reprizu finala!

Dan posle osvojenog Kupa i gola u finalu, Bojan Ostojić govorio za Telegraf

  • 16
FK Crvena zvezda - FK Partizan, Večiti derbi finale Kupa Srbije Foto: Marko Jovanović

Mnogi bi na njegovom mestu postupili drugačije i uživali bi u ulozi heroja tih ''nekoliko trenutaka'', mnogi su tako godinama radili (i još rade), ali ne i Bojan Ostojić! Junak Partizanove pobede u finalu Kupa protiv Crvene zvezde ''nekim drugim očima'' gleda na život i konzumira isti - očima profesionalca!

Dao je gol u 14. minutu, doneo trofej crno-belima, proslavio na terenu, pa otišao kući  - ženi i detetu! Nije ni planirao da ide u kafanu na proslavu trofeja, ali je na kraju morao!

Morao je samo zato što te proslave ne bi bilo da nije njega i njegovog pomenutog gola. Poziv saigrača u tri ujutru nije mogao da odbije, pogotovo što su svi insistirali da se pojavi.

- Posle utakmice sam došao pravo kući, dok su moji saigrači otišli da slave. Najpre sam proveo vreme sa porodicom, prošetao sa suprugom Marijom, odgledao reprizu utakmice, pa sam se onda priključio ekipi - počeo je za razgovor za Telegraf Bojan Ostojić.

Bojan Ostojić Printskrin: Instagram

Zvuči pomalo čudno, ali Ostojić je u četvrtak veče odigrao svoj poslednji meč za Partizan. Ukupno 99. u crno-belom dresu zbog čega je pre početka meča dobio poklon.

- Taj uramljen dres mi je posebno drag, jer je na njemu potpis svih igrača i broj utakmica koje sam odigrao. Biće okačen na posebno mesto u stanu. Eto, ovaj gol ću računati kao 100. meč u Partizanu - rekao je Ostojić koji se kratko osvrnuo na mogući produžetak saradnje:

- Tek ću da pričam sa upravom oko mogućeg novog ugovora. Sada prvo malo da se slegnu utisci posle finala i cele sezone. Istina je i da imam već dve, tri ponude za nastavak karijere.

Bojan Ostojić Foto: Partizan.rs

A sezonu je počeo kao višak u svakom smislu. Prosto je neverovatno bilo da igrač koji je jedan od najzaslužnijih za duplu krunu crno-belih u sezoni 2016/17 bude skrajnut u ćošak.

Nije bio po ukusu Miroslava Đukića, niti Zorana Mirkovića, iako je Marko Nikolić prethodno imao veliko poverenje u njega.

- Kada sam imao ponudu sa Kipra, nisam hteo da prihvatim uslove i oprostim dugovanja. Nekako posle toga sam sklonjen, ali ne znam zašto. Nikoga nisam pitao šta je problem, samo sam ćutao i radio. Na treningu, kada su svi ostali igrali fudbal, ja sam sa strane sa Sašom Ilićem igrao nožni tenis. Ili sa pomoćnim trenerom Mišom Filipovićem bio na čuvenim daskama - iskren je Ostojić:

- Ali, od dolaska Save Miloševića meni se promenio život. Verovao je u mene i nadam se da sam mu vratio na najlepši mogući način.

Ostojić je posle derbija dobio veliki broj čestitki, a neke od njih su i iz tabora večitog rivala.

- Dobio sam ''milion'' poruka. Mnogo njih mi je čestitalo. Čak i iz Zvezde, jer znaju šta sam sve prošao prethodnih godinu dana. Ipak, porukama mojih najmilijih sam se najviše obradovao.

Ukoliko kojim slučajem ne produži ugovor sa Partizanom, ostaće upamćeno da je poslednji meč u crno-belom dresu odigrao na zvaničnom oproštaju Saše Ilića od aktivnog igranja fudbala.

- Meni je čast što sam bio deo svlačionice u kojoj je Saša Ilić. Čast mi je bilo da treniram sa takvim doktorom fudbala. Takođe, s ljudske strane mi je drago što se oprostio osvajanjem trofeja posle mog gola - rekao je Ostojić za Telegraf.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leonardo

    24. maj 2019 | 14:59

    Svaka ti cast za energiju skojom igras,ostavljas srce na terenu,ove takozvane delije ne mogu da prebole poraz,nijedan derbi nisu bili bolji protekle sezone,a to sto ih mediji predstavljaju kao vanzemljacima,to je smesno,da im nije sudija i kokeze savim bi to bila druga prica

  • czdsbg1989

    24. maj 2019 | 14:28

    Cemu ta loznjava kad je cela srbija videla da je pehar morao da vam bude prepusten?pa smejali se svi kako je zvezda igrala,napad kreirali vujadin i milunovic,marin igrao zadnjeg veznog,vi imali 10 100%-tnih sansi i niste hteli da date gol jer je rezultat morao da bude 1:0.....pa borjan protiv krasnodara u 95min skinuo neodbranjivo a juce nabo milunovica zazmurio i ovaj ostojic dao gol..i sad si ti kao u 3 ujutru gledao snimak da vidis koliko si bitan gol na namestenoj utakmici dao..evo ja ti se divim..

  • Rici77

    24. maj 2019 | 14:25

    Treba imenovati osobu kaja moze da naredi treneru da skloni igraca iz tima!!! Znaci zaradio platu poslodavac ti je neda i trazi da mu oprostis dug. Pa ko je ovde lud!!! Ko radi iz kluba protiv iteresa kluba? Mozda je i ta osoba kriva za gubitak titule jer smo se naprimali golova!!! IME I PREZIME!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA