Partizan i Ostojić oči u oči: Odluka o nastavku saradnje sledeće nedelje!

Dan posle proslave Kupa Srbije fudbaler razgovarao sa čelnicima kluba, ali će njegov dalji status biti poznat za nekoliko dana

  • 4
Milan Pavkov, Bojan Ostojić

Foto: Marko Jovanović

Tokom naredne sedmice biće poznato da li Partizan i Bojan Ostojić (35) nastavljaju zajedno, ruku pod ruku, ili će se ipak prijateljski pozdraviti i svako nastaviti svojim putem. Želja dve strane možda i nije sporna, tim pre što je iskusni defanzivac odlučio finale Kupa Srbije i golom doneo trofej, ali je potrebno je da se ispuni nekoliko uslova da bi došlo do novog dogovora.

Iako se u noći slavlja činilo da neće postojati prepreke, čak je Ostojiću i ponuđen ugovor na malo specifičan način, fudbaler je trezveno razmišljao i zatražio da juče (petak) dođe na stadion ne bi li se bez slavljeničke euforije i maligana razgovaralo na tu temu.

Bojan Ostojić

Foto: Marko Jovanovic

Sastanak nije doneo krajnje rešenje već je odluka prolongirana za početak naredne sedmice. Razlog je što Partizan u slučajevima nalik Ostojićevom već decenijama pribegava istoj praksi: igrač u poznim godinama može da produži saradnju, ali samo za manje novca nego što je primao do isteka ugovora.

I tu nije bilo izuzetaka čak ni u slučaju legende kluba - Saše Ilića kome je s godinama opadala zarada na godišnjem nivou. Otuda su ljudi iz kluba i Ostojić “razmenili informacije”, jer želja nije sporna, i ostavljeno je da se tokom vikenda malo slegnu slavljeničke strasti (verovatno i da se fudbaler posavetuje sa porodicom), kako bi se tokom naredne sedmice donela konačna odluka.

Barselona večeras od 21.00 u Sevilji ima priliku da uzme duplu krunu pošto u finalu Kupa igra s Valensijom. Kvota na keca je 1,65, a ako verujete da su Slepi miševi kadri da načine iznenađenje, dvojka je 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barselona - Valensija.

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    25. maj 2019 | 11:43

    Imao je lepu asistenciju protiv Vozdovca, kako tako se velica jedan igrac (kiksara) posle gola u derbiju. Primer da je u derbiju dao gol za Zvezdu veseli Tutorić, koji je isti igrac kao i ovaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA