Vranjanci optužili Surdulicu za ispadanje, trener Inđije oštar: Napravili smo čudo, celo prvenstvo igramo bez ikakvih "dogovora"!(VIDEO)

Zanimljiva izjava stiže iz tabora Inđije

  • 3

Trener fudbalera Inđije, Srđan Blagojević, bio je ponosan na plasman u Superligu sa ukupnih 3:2 protiv Dinama iz Vranja.

Posle 3:0 na domaćem terenu, Inđija je izgubila sa 2:0, a malo je nedostajalo da dođe do produžetaka.

- Hvala ovim momcima, svi su bili posvećeni, u jednom trenutku su radili ono što nije deo njihovog posla. Inđija je pravi primer kako treba da se radi u Srbiji kada je u pitanju fudbal.  Ovo što smo uradili, ravno je čudu. Ne znam da li gledaoci znaju, mi smo celo ovo prvenstvo igrali bez ičije pomoći, bez ikakvih dogovora, samo svojim radom, odnosima unutar kluba. Sami znate kako je teško isplivati na vrh, ali smo pokazali da i na taj način možemo biti konkurentni - rekao je Blagojević, dok je trener Vranjanaca, Radmilo Jovanović, krivicu svalio na Surduličane.

- Čestitam našim igračima na velikom požrtvovanju i borbi, falio nam je taj jedan gol. Inđiji čestitam na ulasku u viši rang, a mi smo mnogo ranije ispali. To su sredile naše komšije iz Surdulice i Radnika. Videćemo da li ćemo više da učestvujemo u srpskom fudbalu - poručio je trener Dinama Radmilo Jovanović u izjavi za Arenu Sport.

VIDEO - Umalo tuča na utakmici Dinama iz Vranja i Inđije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    27. maj 2019 | 08:28

    Sve pohvale za Fk Indjija, najbolji je pobedio!!!!!! Na zalost dosta nepravde su doziveli i preziveli na terenu u Vranju,od skandiranja navijaca,vredjanjAža, ostecenja od strane sudije.Svaka cast na prisebnosti,hrabrost i bezgranicnom vaspitanju na terenu, sve pohvale za rukovodstvo i posebno za trenera Fk Indjija SRDJANA BLAGOJEVICA.samo napred!!!!!!!!

  • SWveta

    26. maj 2019 | 20:10

    Slušajući i čitajući intervjue srpskih trenera u fudbali kao i rukovodilaca i vlasnika fudbalski klubova dobeješ dojam da su bolji i od Reala, Barcelone, PSŽ a o Mančesteru siriju, Totenhemu nema ni govora. Normalno ako oni dele pravdu na fudbalskim terenima. No, kada bi odgovarali na pitanja iz fudbalskih pravila i dali im pištaljkiu da sude smejala bi se i veverica u šumi ......

  • Molba Sveti

    26. maj 2019 | 21:19

    Sveto ne seri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA