Familija Tončev nas je "klala" sudijama, iživljavali su se, a nisu šutnuli ni vrapče s praga: Dragan Antić najavio najgori mogući scenario za Dinamo (VIDEO)

Alfa i omega vranjskog kluba je odlučio da ugasi klub, nakon što je Dinamo izgubio od Inđije u borbi za opstanak u Superligi

  • 7

Dragan Antić je za ispadanje okrivio braću Tončev, vodeće ljude Radnika iz Surdulice, tvrdeći da su sve vreme nameštali utakmice na štetu Dinama. Vranjski klub je jedno vreme igrao u Surdulici ove sezone, umesto na stadionu "Jumko".

- Familija Tončev i Radnik iz Surdulice cele sezone su nas "klali" sudijama i iživljavali se nad nama. Za 30 godina u fudbalu ovo nisam doživeo, da jedna familija u kojoj niko nije šutnuo ni vrapče s praga, nisu znali gde je fudbalski stadion.

Da oni vode srpski fudbal. E moja Srbijo, tako će uništiti ne samo Vranje, nego i Kragujevac, Kraljevo i druge. U tri utakmice su nas masakrirali sa sudijama i Novica Tončev, sa svojim bratom Ivicom i sinom Cakom su direktni krivci što smo mi ispali iz lige. Mogu da ćute svi, ja neću da ćutim - rekao je Dragan Antić, a prenosi Vranje njuz.

Antićev klub je poražen od Inđije u dve utakmice. U prvoj su Vranjanci poraženi 0:3, a u drugoj su u nedelju popodne pobedili 2:0, s tim što je jedan penal krajnje kontroverzno dosuđen u njihovu korist. Uprkos tome, Antić kategorično tvrdi da će tražiti od predsednika FSS Slaviše Kokeze da se pozabavi nepravdama u srpskom fudbalu.

- Dinamo je bio jedina svetla tačka ovog grada. Mislim da se od danas gasi, jer neću dozvoliti nikom da se iživljava nad ovim klubom. Pozivam predsednika FSS Slavišu Kokezu da se pozabavi ovakvim stvarima u našem fudbalu. Neka me kazne ako hoće i doživotno. Nepravdu ne trpim i više ne mogu i neću da ćutim - rekao je Antić.

VIDEO - Dragan Antić: Videće Srbija koliko Vranju znači fudbal!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srb

    27. maj 2019 | 10:24

    Vama je I bolje da se ugasite , duguje te plate igracima a ocete opet u super ligu , nema te vi pojma o fudbalu stalno to je Neko drugi kriv

  • Mrcke

    27. maj 2019 | 11:11

    Ajde bre, kako te nije sramota...pa namestili ste barem poslednjih 10 kola. Vama je u upravi Lukas, a trener Vam je bio Djani...o cemu ti bulaznis?????

  • Burek novinar sa zvezdinog severa

    27. maj 2019 | 10:56

    Ugasite se sto pre. A, sad adio, a sad adio i ko zna gde i ko zna kad....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA