≫ 

Veliki kiks golmana u meču vrednom 200 miliona, Aston Vila sa Vemblija ide u Premijer ligu (VIDEO)

Vila slavila protiv Derbija sa 2:1

  • 5

Fudbaleri Aston Vile novi su učesnici Premijer lige! Posle Noriča i Šefild Junajteda, koji su se plasiral direktno iz Čempionšipa, Vila je morala svoje mesto među najboljima da traži preko baraža!

I uspeli su, jer su u finalnom meču - vrednom skoro 200 miliona evra - pobedili Derbi rezultatom 2:1. Vila je posle sat vremena igre imala vođstvo od 2:0 i činilos e da će rutinski privesti meč kraju. El Gazi je u 44. minutu doneo veliku radost, da bi Mekkin iskoristio velkiku grešku golmana Derbija za 2:0.

Ipak, Vahom je u 81. minutu uneo neizvesnost i dramu na Vembliju koja se završila srećno po Aston Vilu - povratak u Premijer ligu posle tri godine!

Džon Teri, koji je trenutno pomoćni trener Vile, na ovaj način je ''poveo'' u trenerskom poslu protiv nekadašnjeg kolege iz Čelsija i reprezentacije Frenka Lamparda. Podsetimo, Frenki je menadžer Derbija.

Pomenimo i to da je Vila u polufinalu bila bolja od VBA posle penala, dok je Derbi iznenadio Lids i otišao na Vembli!

Pogledajte golove:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PartizanAnalize

    27. maj 2019 | 21:51

    Drago mi je zbog Aston Vile.Klub sa takvom istorijom zaista ovo zasluzuje.

  • ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ

    27. maj 2019 | 18:03

    Ovaj kao Kahriman kad mu ga je zavalio Everton u 94 sa 40 metara, pamte panteri golove u 90+ a ima ih toliko da se razmisljaju da uvedu pravilo u kokeza ligi fmp prvak srbije da se igra do 80 minuta🤫😂🔐👉👌

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA