Sumnja se da je namešten meč zbog kog je srpski fudbaler ostao bez Lige šampiona!

Pokrenuta istraga meča između Valajdolida i Valensije

  • 2

Pobeda Valensije nad Valjadolidom (2:0) u poslednjem kolu Primere, za plasman u Ligu šampiona, nalazi se pod sumnjom u velikoj akciji hapšenja funkcionera, sadašnjih i bivših fudbalera u Španiji.

TV stanica Antena prenosi da španske vlasti, nakon što su ranije danas uhapsile bivšeg defanzivca Real Madrida Raula Brava i još pet osoba iz fudbala, istažuju da li je bilo neregularnosti u meču posle kojeg je Valensija završila na četvrtom mestu.

Nekoliko igrača Valjadolida sada je pod istragom i to bez znanja funkcionera dva kluba, koji nisu bili pod imperativom rezultata jer su nedelju dana pre toga izborili opstanak. Podsetimo, pobeda Valesnije značila je da u LŠ neće ići Hetafe za koji igra Nemanja Maksimović

Ranije danas u velikoj akciji, pored Brava za koga se sumnjiči da je na čelu kriminalne organizacije, privedeni su predsednik Ueske Agustin Lasaosa i šef medicinskog osoblja Huan Karlos Galindo Lanuza, bivši fudbaleri Borha Fernandez i Karlos Aranda, kao i sadašnji Deportiva Injigo Lopez, i terete se za nameštanje utakmica, ali i za pranje novca, podmićivanje i korupciju.

Špansko pravosuđe je odredilo da se skraćeni postupak stavi pod nalog tajnosti do daljeg u istrazi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • РВ

    28. maj 2019 | 17:53

    Тако им и треба кад беде нису биле у стању да на свом терену победе у задњем колу.

  • RDJ

    28. maj 2019 | 23:56

    Ne pretresaju meceve koji su stvarno namješteni vec se docepali neceg za cim nema razloga,.. slicno kao mecu PSZ- Zvezda.. UEFA mafia

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA