Gatuzo se odrekao dvogodišnjeg ugovora sa Milanom i velike sume novca: Svaki navijač će se naježiti od njegove poruke tim povodom!

Emotivna odluka za Đenara

  • 1

Legendarni Đenaro Gatuzo otišao je sa klupe Milana jer nije uspeo da obezbedi Ligu šampiona, ali je još jednom fanove oduševio gestom.

Poznato je kakav je ratnik i borac bio na terenu, takav temperament ga je krasio i na klupi, a poslednja trijumfalna utakmica od 3:2 protiv SPAL-a nije bila dovoljna za elitu.

Gatuzo je imao ugovor do 2021, ali je odlučio da iz principa kaže zbogom, i to bez kompenzacije.

- Odluka da odem nije bila laka, ali je morala da se donese. Ne postoji tačan momenat kada sam prelomio, sve je ovo samo sumiranje 18 meseci na čelu ekipe, bili su to nezaboravni trenuci, trenuci velikih strasti... Bila je ovo bolna odluka. Odričem se dve godine ugovora? Da, jer moja priča sa Milanom nikada neće biti pitanje novca.

Milan se nadao kiksu Atalante ili Intera u poslednjem kolu, ali ga nije dočekao. U LŠ će još Juventus i Napoli, Milan i Roma će u Ligu Evrope.

VIDEO - Fudbaleri Zvezde bakljama došli pred zgradu mlade Filipa Stojkovića, a onda su zapevali najluđu pesmu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rosoneri uvek

    28. maj 2019 | 19:35

    Milan je klub sa tradicijom, zato i mozete da vidite ovako nesto, ljubav prema klubu.Nazalost, ovako nesto je sve redje u modernom fudbalu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA