Pare na sve strane: Pogledajte hapšenje bivšeg fudbalera Reala i članova bande koja je nameštala mečeve u Primeri (VIDEO)

Brza akcija policije

  • 3

Španska policija sprovela je nedavno niz akcija, ali ona koja je uzdrmala gotovo ceo svet jeste ona da je uhapšen bivši fudbaler Real Madrida. Kako pišu svetski mediji, Raul Bravo osumnjičen je da je lider kriminalne organizacije koja se bavila nameštanjem utakmica u Primeri i Segundi. Pored njega iza rešetaka našao se i predsednik Ueske, šef medicinske službe ovog kluba, ali i nekoliko fudbalera.

U videu na početku teksta pogledajte kako je izgledala ova akcija, ali i šta je sve policija pronašla kod njega.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    29. maj 2019 | 16:54

    Tako se to radi a ne kao kod nas nameštaju kradu i nikom ništa. Istini za volju kod nas kada bi usledilo hapšenje nekoliko klubova bi ostalo bez prve postave a uprave su još gore samo muljaju ja tebi ti njemu on nama. Kakav nam fudbal takav prvak a i ovi što igraju u evropi sve namešteno. Nas vadi da prve pet ekipe izbacimo iz lige jer oni naj više nameštali.

  • Misko

    29. maj 2019 | 18:58

    Te klafionice treba ukunut, zbog njih i nema pravog fudbala,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA