≫ 

Partizan zbog osvajanja Kupa menja lokaciju priprema!

Crno-beli osjau u Sloveniji, ali se sele u Maribor

  • 4

Odlaganje početka priprema za celu sedmicu, a usled osvajanja trofeja u Kupu Srbije i kasnijeg starta u evropskim kvalifikacijama, donekle je promenilo i planove Partizana u vezi sa početkom priprema za novu sezonu.

Crno-beli su “iskočili” iz dogovora domaćinima iz Ptuja, u drugoj fazi rada u Sloveniji, pa su bili prinuđeni da promene lokaciju, ali ne i zemlju. Umesto pomenutog Ptuja, Partizan se posle nekoliko godina vraća u Maribor, tačnije u mariborsko Pohorje, gde je u više navrata u prošlosti bio gost na letnjim pripremama. I to, rekosmo već, u drugoj fazi rada, tokom uigravanja tima.

Što se tiče prvog dela, trener crno-belih Savo Milošević će okupiti igrače i izvršiti prozivku za početak priprema 13. juna, kada će biti obavljeni neophodni medicinski pregledi i testiranja (13. i 14. jun).

Kompletna ekspedicija se potom – 15. juna seli na Zlatibor, gde će provesti 12 dana (do 27. juna), posle čega sledi četvorodnevni boravak u Beogradu, a zatim i novo putovanje u pomenuto mariborsko Pohorje, od 2. do 14. jula.

Crno-beli će u narednim danima precizirati i spisak protivnika tokom faze uigravanja tima, pošto je promena lokacije uticala i na te planove.

VIDEO: Igrači Partizana uzeli Kup i otpevali hit pesmu Saletu Iliću

(Z. I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lud zbunjen

    29. maj 2019 | 12:23

    Ovo je ozbiljan klub...? Neka tako svake godine mi osvajamo prvenstvo a oni kup i ja sam prezadovoljan!

  • Seki

    29. maj 2019 | 12:12

    Siroti.. Cak ni oni nisu verovali da ce osvojiti kup..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA