Barselona i Nejmar - opet? Ako se ostvari, ovo će biti transfer leta

Nejmar za Dembelea, Dembele za Nejmara računica je dva kluba

  • 0

Najbolji brazilski fudbaler Nejmar mogao bi da se vrati u Barselonu iz Pari Sen Žermena u transferu u kome bi u drugom smeru otišao Usman Dembele, piše katalonski Sport.

Samo dve godine otkad je Nejmar otišao u Pariz za rekordnih 222 miliona evra i tako napravio pometnju na tržištu, navodno sad ponovo želi da igra za giganta sa "Nou Kampa".

Ali koliko je to realno?

Nejmar Foto: Marko Jovanović

U posao oko novog "blokbaster" transfera bio bi uključen Dembele, uz dodatni novac, naravno. Dembele je trebalo da predstavlja naslednika Nejmara u Barseloni, plaćen je 140 miliona evra Borusiji iz Dortmunda, ali nikada nije uspeo da opravda prevelika očeivanja. Ni izbliza nije uspeo da ponovi ni partije iz Nemačke.

Dembele nema ništa protiv da se vrati u domovinu, gde je sa velikim uspehom igrao za Ren, ali je i pored toga preostao najteži deo transfera - pristanak PSŽ-a.

France Soccer Champions League Foto: Tanjug/AP

Do sada je šampion Francuske odbijao svako interesovanje za Nejmara, ali ukoliko igrač prelomi da hoće nazad u Barselonu, teško će ga zadržati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA