≫ 

Vranjanci ne odustaju od Superlige, Antić poručio: Imamo velike šanse da ostanemo u eliti

Inđija, prema rečima Antića, nije u roku završila posao oko licenciranja za novu sezonu

  • 11

Vranjski Dinamo ne gubi nadu, u taboru kluba nedavno eliminisanog u niži rang takmičenja veruju da će i naredne sezone igrati u eliti, a evo i na čemu temelje svoj optimizam.  

- Nismo ispali teoretski. Inđija nije ispunila, niti podnela zahtev za licenciranje tako da imamo velike šanse da ostanemo u Super ligi. Mi smo podneli sve, oni nisu, a trebalo je da se licenciraju još u martu. O tome će odlučivati organi Fudbalskog saveza Srbije (FSS), ali mislim da imamo velike šanse - rekao je trener i predsednik kluba Dragan Antić na konferenciji za medije u sredu.

Dinamo je u dvomeču baraža ukupnim rezultatom poražen od Inđije 3:2 i tako ispao u Prvu ligu.

Antić je iskoristio priliku da se zahvali onima koji su sve vreme bili uz klub, a pomenuo je i one koji nisu. Osim navijača, kako je rekao, najzaslužniji su članovi najužeg rukovodstva kluba te narodni poslanik Slaviša Bulatović, direktori Jumka, Vodovoda, HIV-a "koji su pomagali koliko su mogli".

- I to bez podrške grada koja nam je uskraćena iz nama nepoznatih razloga. Žao mi je što smo došli u ovu situaciju, a grad ništa nije učinio - kazao je Antić

Antić je dodao da i da se dogodi ispadanje Dinama, klub je spreman da krene još jače na putu povratka u superligaško društvo, naglašavajući da klub u pauzi ostaje samo bez tri fudbalera - Daniela Gašića kome je istkao ugovor, golmana Nikola Lakića koji se vraća u matičnu ligu u BIH i Željka Dimitrova koji je slobodan da napusti klub.

- Svi ostali imaju ugovore i svi su spremni da počnemo iz početka i da se, ako se desi da ispadnemo, Dinamo vrati gde mu je mesto. Ove godine nismo imali mnogo para, ali iza nas imamo navijače. Iako nam tim nije baš najsjaniji, podsetiću vas, dobili smo sve četiri utakmice koje smo od starta plej aut-a odigrali uz Vranju - kazao je Antić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grejs

    29. maj 2019 | 18:00

    Pa kako da se registruju u martu kad su tek pre neki dan igrali utakmicu za ulazak u Superligu? Svašta

  • Jug

    29. maj 2019 | 18:34

    Laza Lazarevic place za ovakvima.

  • Dzukela

    29. maj 2019 | 17:48

    Sve moze u Banana republici, pa i da porazeni pobedi, a pobednik izgubi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA