≫ 

Kosovar stigao kod Srbina u klub i već na "fotkanju" provocirao dvoglavim orlom (FOTO)

Nepotrebna provokacija novog saigrača našeg Miloša Kosanovića

  • 74

Belgijski Standard iz Liježa pohvalio se pojačanjem za narednu sezonu, u pitanju je reprezentativac tzv. Kosova Mergim Vojvoda (24), koji se baš potrudio da već na prvom "fotkanju" iskaže i neke lične ideološke stavove. 

Naime, on je tokom zvaničnog slikanja za novi klub ispozirao gestikulirajući dvoglavog orla, sada već tradicionalnim simbolom velikoalbanske ideje ili samo Albanije.

Vojvoda se nije libio da "zamaše krilima" iako je svestan da će mu jedan od saigrača u novom klubu biti i Srbin Miloš Kosanović.

Ostaje da lebdi pitanje da li je ovo provokacija ili samo isticanje nacionalnog simbola kao znak jakog osećaja pripadnosti svom narodu.

Ovaj fudbaler stigao je u Standard iz holandskog Mastrihta, veći deo karijere je i proveo u Holandiji igrajući za mlađe kategorije nekoliko klubova, a inače je rođen u mestu Škenderaj na Kosovu.

 
 
 
View this post on Instagram
Looking good Mergim #MergimEstRouche #RSCL #RoucheUnJourRoucheToujours #COYR #DardanianA post shared by Standard de Liège (@standard_rscl) on

VIDEO: Boban Rajović brutalno ismejao Džaku i Šaćirija posle poraza od Švedske

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA