≫ 

Konte zvanično preuzeo Inter, bivši trener Partizana je to odmah ljutito prokomentarisao i oduševio navijače! (FOTO)

Neroazuri su potvrdili ono što se i najavljivalo, a Lotaru Mateusu se to očigledno nije svidelo

  • 2

Bivši kapiten i trener fudbalera Juventusa Antonio Konte preuzeo je klupu Intera, objavio je rano klub iz Milana, koji je tako potvrdio ono što se i najavljivalo kao gotova stvar.

Konte je imenovan na tom mestu odmah po otkazu Lućanu Spaletiju zbog promenljivih rezultata, sa potpisom trogodišnjeg ugovora vrednog ukupno 30 miliona evra.

- Kreće novo poglavlje u mom životu, uzbuđen sam. Pokušaću da opravdam poverenje čelnika kluba. Odabrao sam Inter jer je ozbiljan klub sa velikim projektom. Privukla me uverenost kluba da se vrati tamo gde pripada", rekao je Konte za klupski sajt, gde je predstavljen u šest sati po srednjeevropskom vremenu, pretpostavlja se zbog kineskog tržišta - odakle su vlasnici.

Konteov zadatak biće da skine Juventus sa trona italijanskog fudbala, na kome je osam godina u nizu, započetog baš pod njegovim vođstvom.

Konte na "Ðuzepe Meacu" stiže nakon što je završio svu papirologiju sa Čelsijem, odnosno isplaćene su mu sve zarade zbog ranijeg raskida ugovora, a ranije je vodio Sijenu, Atalantu, Bari, Areco i reprezentaciju Italije.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Inter (@inter) on

 

Zanimljivo je da je Lotar Mateus, bivši trener Partizana, i legenda Intera, za koji je nastupao od 1988. do 1992. godine, ovu vest na zvaničnom Instagram profilu prokomentarisao zbunjenim i šokiranim smajlijem, što je izazvalo oduševljenje navijača Intera, i njegov komentar je najviše lajkovan na toj objavi.

Lotar Mateus, Antonio Konte

Printskrin: Instagram.com/inter

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA