Ramadani isposlovao odlazak Sarija iz Čelsija

I ovaj posao nije mogao da prođe bez intervencije poznatog agenta

  • 0

Italijanski trener Mauricio Sari u velikom stilu odlazi iz Čelsija. Ostavio je "Plavcima" da se šepure sa trofejem Lige Evrope, obezbedio im Ligu šampiona, uveo i u finale Liga kupa, time i sebi izgradio najbolju moguću pregovaračku poziciju za povratak u domovinu.

To se upravo dešava ovih dana.

Italijanski mediji, konkretno Sportitalia, tvrde da je Sari dogovorio razlaz sa engleskim klubom što je bio i najvažniji korak pred njegov novi angažman, svakako najveći u karijeri - u Juventusu.

Vest o sporazumnom raskidu Sarija i Čelsija prvi je preneo medijski "transfer guru" Alfredo Pedula, koji je inače vrlo blizak sa italijanskim trenerom, te se i informacija može smatrati prilično pouzdanom.

Pedula je izneo i detalje sastanka predstavnika engleskog kluba i Sarijevog agenta - Falija Ramadanija.

Menadžer koji vodi karijere brojnih srpskih fudbalera uspeo je, kako stvari stoje, da ubedi ljude iz Čelsija da oslobode Sarija i daju mu odrešene ruke u izboru nove sredine. Navodi se da to nije bio nimalo lak zadatak, o čemu svedoči i informacija da su pregovori trajali više sati.

Ipak, Čelsi je popustio, održao reč da neće praviti probleme Sariju u slučaju da ovaj poželi povratak "na čizmu".

Narednih dana trebalo bi biti i više detalja u vezi sa Sarijevim angažmanom u Torinu, odakle je "sidro digao" Masimilijano Alegri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA