≫ 

Đorović objavio spisak za EP: Jović i Milenković predvode Srbiju, selektor precrtao Marka Grujića!

Podsetimo, polufinale i plasman na OI su primarni cilj ove ekipe

  • 33

Selektor mlade reprezentacije Srbije (U-21) koja je superiorno izborila plasman na Evropsko prvenstvo, Goran Đorović, odabrao je igrače za završnicu kontinentalnog takmičenja u Italiji i San Marinu.

Na spisku se nalaze i igrači A tima - Luka Jović, Nikola Milenković, Andrija Živković, Saša Lukić i Nemanja Radonjić. Ukratko - Orlovi na EP idu u najjačem sastavu! Doduše, bez Marka Grujića koji je u ''sukobu'' sa FSS.

Golmani: Boris Radunović (Atalanta), Dragan Rosić (Mladost), Miloš Ostojić (Spartak)

Odbrambeni fudbaleri: Miroslav Bogosavac (Čukarički), Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Milan Gajić (Crvena zvzeda),Vukašin Jovanović (Bordo), Srđan Babić (Crvena zvezda), Nikola Milenković (Fjorentina), Svetozar Marković (Partizan)

Vezni red: Uroš Račić (Valensija), Erhan Mašović (Trenčin), Danilo Pantić (Partizan), Saša Lukić (Torino), Luka Adžić (Anderleht), Nemanja Radonjić (Olimpik Marselj), Lazar Ranđelović (Radnički Niš/Olimpijakos), Andrija Živković (Benfika), Igor Zlatanović (Radnik), Aleksandar Lutovac (Rad)

Napadači: Luka Jović (Ajntraht), Ivan Šaponjić (Benfika), Dejan Joveljić (Crvena zvezda)

FSS Spisak Foto: FSS

Srbija sve svoje mečeve u grupi igra u Trstu, a rivali su Austrija (17.jun), Nemačka (20.jun) i Danska (23.jun). Plasman u polufinale doneće reprezentacijama i odlazak na Olimpijske igre koje se 2020. održavaju u Tokiju.

Prvi favorit na EP je Engleska za koju će igrati Pikford, Čejmbers, Griliš, Nejt Redmond, Loftus Čik...

Zatim slede, Španija, Francuska i Nemačka koja je u grupi sa Orlovima. Zanimljivo, Srbiju niko nije svrstao u grupu favorita. Možda im se mišljenje promeni posle Đorovićevog spiska.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA