≫ 

U februaru sam sebi dao gol, sad dobio pesnicu od navijača: Skandal u Italiji, huligani napali svog golmana posle treninga

Svađa se otrgla kontroli na parkingu

  • 0

Sve danas sebi dopuštaju neki navijači, još jedan primer njihove osionosti stiže iz Italije, iz tabora Salernitane, gde je jedan ultras tog kluba pesnicom udario golmana ekipe Alesandra Misaija, prenose italijanski mediji.

Incident se dogodio na klupskom parkingu, nedugo pošto je ekipa održala trening koji je bio otvoren za navijače na stadionu "Areki", pred ključne bitke sa Venecijom u plej-autu za opstanak u Seriji B.

Iz nepoznatog razloga, nekolicina navijača je nakon treninga vređala, a jedan od njih potom i udario čuvara mreže i polomio mu naočari.

Salernitana je brzo posle napada na svog golmana izdala saopštenje i najavila pokretanje tužbe protiv nasilnika, koga će, kako kažu, identifikovati na osnovu sigurnosnih kamera.

- Preduzećemo pravne mere kako bi zaštitili našeg igrača, klub i imidž naših pravih navijača - poručili su iz kluba.

Inače, Misai je u februaru bio na udaru navijača zbog nespretno primljenog gola protiv Beneventa, u porazu od 0:1.

Izgleda da mu navijači nisu zaboravili taj kiks, a biće i da su prenervozni zbog crne serije svog tima u finišu sezone od pet vezanih poraza.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA