≫ 

Dušan Tadić u idealnom timu Lige šampiona!

Veliko priznanje za srpskog vezistu

  • 6
FK Ajaks - FK Totenhem Foto: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Dušan Tadić uvršten je u idealni tim Lige šampiona, odnosno na spisak 20 igrača koji su ove sezone pšokazali najviše u najelitnijem fudbalskom takmičenju!

Tadić je jedan od petorice igrača Ajaksa koji su se našli u društvu odabranih, a društvo mu prave Matijas de Liht, Hakim Zijeh, Frenki de Jong i David Neres.

U timu se nalaze i Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi, dok je novi šampion Evrope Liverpul podario šestoricu - Alisona, Van Dajka, Aleksandera Arnolda, Robertsona, Vajnalduma i Manea.

Kevin De Brujne i Rahim Sterling su tu iz Mančester Sitija, dok finalista LŠ Totenhem ima Fertongena, Sisoka i Lukasa Mouru.

Lukas Mura Mura je u polufinalu LŠ izbacio Ajaks Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

Tangi Ndombele iz Liona i Mark Andre ter Štegen su preostala dvojica na konačnom spisku koji je birala Tehnička komisija UEFA.

A nju su činili: Tomas Šaf (Nemačka) Peter Rudbek (Danska), Dejvid Mojes (Škotska), Raul (Španija), Peki Boner (Republika Irska), Majkl O'Nil (Severna Irska), Garet Sautgejt (Engleska), Roberto Martinez (Španija) i Hines Melendez (Španija).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rola

    2. jun 2019 | 18:07

    Stvarno sramota Pavkov dao dva gola prvaku Evrope a nije u prvoj postavi,jeste da slučajno pogodio dva puta i to mu ostaje do kraja karijere kao naj veći uspeh jer sledeći pogodak biće kada Zvezda igra sa FK Mečkovac. Neznsm zašto nisu uzabrali i Milojevića za prvog trenera kao i Terzića za najboljeg predsednika kluba pa i Zvezdinig ekonoma kao naj bolji jer su osvojili dve titule u jednom prvenstvu što nikom u Svetu nije pošlo za rukom a kamoli za nogom.

  • Zvezda❤️❤️❤️

    2. jun 2019 | 17:54

    Borjan, Pavkov, Marin...? Kakva prevara od izbora najboljih igraca! Pavkov dao dva komada prvaku a nema ga na mapi? Neka se stidi uefa mafija!

  • ...

    3. jun 2019 | 00:26

    A de je tu najbolji napadac kine i srbije boaci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA