≫ 

Porodica očajnički tražila nestalog navijača Liverpula u Madridu: Nisu ni mogli da ga nađu, pijan se glupirao i završio u zatvoru!

Na društvenim mrežama, osvanula je molba porodice da bude kontaktirana na broj telefona ako neko pronađe sina Mekolija

  • 0

Navijač Liverpula, 23-godišnji Mekoli Nigas, uhapšen je u Madridu zbog bahatog ponašanja, a porodica sve vreme pokušavala je očajnički da sazna šta se desilo.

Umesto da se slavi, brinulo se za sudbinu navijača Mekolija. Sam je kriv za sve što se desilo, napao je policajca na dužnosti i završio u pritvoru, i to pošto je ležao pijan na ulici!

U prestonicu Španije došao je sa tatom, uživao je u atmosferi fan zone, ali su se razdvojili, posle čega otac nije mogao da ga nađe.

Nedelja se pretvorila u jurnjavu za njim, na svim mogućim portalima i navijačkim internet stranicama Liverpula, osvanuli su fotografija i broj telefona za kontakt, a policija je u ponedeljak objavila da je momak na "sigurnom".

Bio je toliko pijan da nije bio u stanju da kaže policiji svoje ime, pošto kod sebe nije imao ni dokumenta!

- Dvojica policajaca našla su ga polugolog u nesvesnom stanju u ulici Goja u centru Madrida, oko 2.00 posle ponoći.Hteli su da ga podignu, ali je u pijanstvu reagovao udaranjem i šutiranjem, pa je uhapšen i odveden u Policijsku stanicu Salamanka. Rekao nam je da se zove Mekulen - saopštila je policija.

VIDEO: Pitali smo u Madridu navijače Liverpula šta očekuju od finala, evo šta su rekli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA