Poznat Zvezdin plan priprema za novi napad na Ligu šampiona!

Beograd - Zlatibor - Beograd - Austrija...to je letnja putanja crveno-belih

  • 1

Iako su iza sebe imal tešku i napornu sezonu, fudbaleri Crvene zvezde nisu imali previše vremena za odmor!

Samo dve nedelje posle završetka prethodne, crveno-beli se vraćaju profesionalnim obavezama. Prvi korak u novoj takmičarskoj godini za izabranike Vladana Milojevića predstavljaće testiranja i pregledi koji su zakazani za 7. i 8. jun.

Već dan kasnije, 9. juna, fudbaleri Crvene zvezde će otputovati na Zlatibor gde će obaviti prvi deo priprema za nove izazove. Tokom boravka na našoj najpoznatijoj planini crveno-beli će u najvećoj meri raditi na fizičkoj pripremi, a povratak u prestonicu zakazan je za 15. jun.

Posle samo dva dana boravka u Beogradu šampion Srbije će se preseliti u letnju bazu iz koje je prošle sezone krenuo ka istorijskim uspesima. Po proverenom receptu, Zvezda će od 17. juna do 2. jula boraviti u Vindišgarstenu gde je predviđeno završno brušenje forme i četiri do pet utakmica.

Protivnici će naknadno biti poznati, a pomenimo i to da će žreb za 1. i 2. kolo kvalifikacija za LŠ biti održan 18. juna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Saša

    4. jun 2019 | 14:24

    Idemo u ligu šampiona terza~miloje~mrkela napred zvezda gigant

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA