≫ 

Zvezdan Terzić poslao poruku Luki Joviću posle transfera u Real!

Generalni direktor Zvezde uputio čestitku nekadašnjem napadaču ovog kluba

  • 3
Mitar Mrkela, Zvezdan Terzić Mrkela i Terzić na terenu Marakane Foto: MN Press

Transfer Luke Jovića u Real s oduševljenjem su ispratili i u taboru Crvene zvezde, kluba u kom je srpski napadač ponikao!

I to ne samo zbog činjenice da će dobiti određene procente u iznosu od 1.5 miliona, nego i zbog toga što će Jović u budućnosti pronositi slavu najtrofejnijeg srpskog kluba.

Tom prilikom, čestitku Joviću na transferu uputio je, u ime Zvezde, genrelani direktor tima sa Marakane Zvezdan Terzić.

- Želim da u ime Crvene zvezde i u svoje ime čestitam našem detetu Luki Joviću novi početak i poželim mnogo uspeha u najvećem klubu na svetu. Puno nam je srce kada čujemo da igrači stvoreni u Crvenoj zvezdi nađu svoje mesto među velikanima svetskog fudbala. Luka je svojim talentom i dosadašnjim igrama pokazao da mu je mesto u Real Madridu - rekao je Terzić i dodao:

FK Voždovac - FK Crvena zvezda - LUKA JOVIĆ Jović u dresu Zvezde Foto: Tanjug/Dragan Stanković

- Visina transfera i dugogodišnji ugovor koji je potpisao je dokaz koliko ljudi iz Reala veruju u Luku Jovića. Vest o ovom transferu je obradovala sve Zvezdaše jer je još jedna potvrda da je Crvena zvezda veliki klub koji stvara velike igrače i velike ljude, a uvereni smo da će Luka Jović i dalje pronositi slavu Crvene zvezde.

Podsetimo, Jović je tokom dana potpisao ugovor sa Madriđanima do 2025. godine, a Real je Ajntrahtu platio 60 miliona evra.

VIDEO: Zašto je Zvezda morala da proda Luku Jovića za "siću"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    4. jun 2019 | 17:20

    Jovicu svaka cast sta je napravio a Terzic svugde vidi talente jos da im da sansu da igraju u Zvezdi pa da moze da prica nesto. Jovicu da nije bilo Kovaca koji je imao onu stvar da ga gurne u prvi tim nebi dogurao do Reala. Znam da ce me sada svi pljuvati ali realno je tako.... Svi su govorili kako je veliki talenat a niko mu nije davao sansu da igra i ostao bi veciti talenat da Hrvat Kovac nije gurnuo ga u vatru i verovao u njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA