≫ 

Fleš iz Liverpula: Staridž i Moreno otišli iz kluba, Džagelka napustio Everton posle 12 godina

Trojac u potrazi za novim angažmanom

  • 3

Liga šampionaje iza Liverpula, sezona iz snova je sada već nešto što je prošlost, a u klubu se radi na novom projektu - sledeća sezona. 

Tektonskih promena među "Redsima", razumljivo, neće biti, gro tima ostaje na okupu da ponovi velike stvari i u takmičarskoj 2019/2020, a oni koji nisu bili u Klopovim planovima - odlaze.

Liverpul je potvrdio da neće produžiti ugovore sa dvojcem Daniel Staridž i Alberto Moreno, kojima ugovor ističe ovog leta.

Staridž napušta "Enfild" posle šest sezona, za to vreme odigrao je 160 utakmica i postigao 67 golova, dok je Moreno, koji je stigao iz Sevilje 2014, napustio klub posle 141 utakmice.

- Najvažnije reči koje bih rekao ovim divnim momcima je "hvala vam" - poručio je Klop dvojici odlazećih igrača.

U isto vreme, na drugoj strani grada, Everton se oprostio od najiskusnijeg prvotimca Fila džagleke (36), koji napušta "Gudison" nakon 12 sezona.

- Imao sam sreće da odigram preko 380 utakmica i budem kapiten šest godina. Sve što mogu da kažem je "hvala" igračima i svima u klubu koji su mi pomogli svako na svoj način, predsedniku i naravno, sjajnim navijačima. Želim svima u klubu sve najbolje u budućnosti - napisao je u oproštajnoj poruci od kluba Džagelka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA