Nejmar zbog afere ''silovanje'' propušta prvenstvo Južne Amerike: Bolje nam je bez njega!

Potpredsednik saveza tvrdi da bi to bilo najbolje i za Njemara i za Brazil, međutim sa tim se ne slaže i predsednik

  • 0

Pre nekoliko dana Nejmar se suočio sa tužbom za silovanje od neimenovane devojke koja je iz Brazila doletela u skupoceni pariški hotel kako bi provela veče sa brazilskom super zvezdom. Zbog problema koji su nastali u Nejmarovom životu, potpredsednik fudbalskog saveza Brazila kaže da Nejmar neće igrati Kopa Amerika i da će to biti najbolje kako za njega tako i za samu reprezentaciju.

Povreda kolena zbog koje je morao da napusti jedna trening je iza Nejmara, ali optužba za silovanje je nešto sa čim će morati da se suoči.

Za razliku od terena gde nezgodne situacije može jednim padom da pretvori u svoju korist, u životu neće moći tako brzo da ''predribla'' protivnika i trebaćemu neki malo bolji ''trik'' kako bi izašao iz ove situacije.

Nejmar silovanje cica Foto: Tanjug/AP, Privatna arhiva

Potpredsednik Fudbalskog saveza Brazila (CBF) Fransisko Noveleto tvrdi da će reprezentaciji biti bolje bez Nejmara.

Ako Nejmar bude igrao Brazil nema šanse da se domogne trofeja. Svima je jasno da će ga novinari spopadati na svakom koraku i da u timu neće biti mira. Moj prijatelj iz Rija rekao mi je da su određeni video snimci već prostrujali ulicama Brazila.

U međuvremenu u javnost je procurelo ime tajnovite devojke. Radi se navodno o lokalnoj manekenki Nažili Trindade.

On dalje navodi da nekadašnji kapiten Selekaa neće biti psihički spreman da iznese ceo turnir paralelno boreći se i sa protivnicima i sa novinskim natpisima.

Ako bih mogao da se kladim, išao bih na to da Nejmar neće igrati na Kopa Amerika i da će od selektora tražiti da bude pušten da ide kući. Jednostavno, on nije psihički spreman da iznese Kopa Amerika i suoči se bataljonom novinara.

Fudbal Brazil Meksiko Foto: Tanjug/AP

Noveleto ipak ne sastavlja tim već Tite koji sigurno računa na najskupljeg fudbalera svih vremena. Međutim Noveleto smatra da bi Nejmar morao biti iskren i prema sebi i prema naciji i da ako ne može da se 100 odsto fokusira na Kopa Amerika, da bi pošteno bilo da to saopšti selektoru  i da bi njegov izostanak bio ''najbolji za sve strane''.

Neće dati sve od sebe, neće moći. Zamislite vi sada to emotivno rastrojstvo u kojem se Nejmar nalazi. Jednostavno, ako Nejmar ne bude igrao, svi ćemo biti na dobitku.

Sa druge strane, predsednik saveza Rožerio Kabolko se ne slaže sa Noveletom i odbacuje sve medijske navode da najbolji igrač Brazila neće igrati.

Imamo puno poverenje u Nejmara, on zna kakva je osoba, čovek i atleta, CBF će biti uz njega i s punim poverenjem iščekuje da se ova situacija što pre razreši.

Russia Soccer WCup Serbia Brazil Victor R. Caivano

Ovogodišnje izdanje Kopa Amerika igra se upravo u Brazilu od 14. juna do 7. jula, a Selekao je u Grupi A zajedno sa Bolivijom, Venecuelom i Peruom.

Prvu utakmicu Brazil će igrati 14. juna na stadionu Morumbi u Sao Paulu, a protivnik je Bolivija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA