≫ 

Srpski reprezentativac otkrio kako su Orlovi dočekali vest o prelasku Luke Jovića u Real (VIDEO)

Milenković najavljuje teško gostovanje za naš tim u Ukrajini

  • 2

Reprezentativac Srbije Nikola Milenković poručio je pred gostovanje Ukrajini da njegov tim mora da nametne svoj način igre i da u Lavovu napadne sva tri boda. Utakmica je na programu u petak od 20.45,

- Očekuje nas zahtevna utakmica na gostovanju Ukrajini. S obzirom da za prva dva mesta u grupi pretenduju tri ekipe, među kojima smo Ukrajina i mi, utakmica je bitna za obe ekipe. Ukrajina je veoma dobra reprezentacija, ali ako budemo pravi i izvučemo makismum, mislim da neće biti problema i da rezultat neće izostati - rekao je Milenković novinarima na aerodromu "Nikola Tesla" pre puta za Lavov.
On se osvrnuo na igru rivala i istakao je da Srbija mora da bude maksimalno fokusirana.

- Oni imaju trojicu napadača koji se rotiraju, menjaju pozicije i svi imaju kvalitet, to može da napravi problem. Igraju kao ekipa, zajedno se brane i isto tako napadaju. Imaju dobar defanzivni blok koji je teško probiti. Odradili smo analize i docekaćemo spremni tu utakmicu - rekao je Milenković i istakao i da za njegan umor ne postoji i da će mu bit cašt da igra i za mladu reprezentaciju na Evropskom prvenstvu.

- Posle završetka sezone sam nastavio individualno da radim, posle sam nastavio sa ekipom u Staroj Pazovui. Fizički sam odlično. Osećam se super svaki put kada dođem da igram za Srbiju. To je lepa stvar u karijeri za svakog igrača i meni je to nešto veliko - poručio je Milenković.

On je otkrio da su svi bili srećni kada su čuli da je Real zvanično potvrdio transfer Luke Jovića u Real Madrid.

- Čestitali smo mu svi, to je velika stvar za srpski fudbal i za Luku, koji je sjajan igrač i tim transferom je to dokazao. Poželeli smo mu svu sreću u Realu, zaslužio je to - rekao je Milenković, koji se osvrnuo i na najave da bi Strahinja Pavlović mogao da pređe u klub iz "lige petice". Telegraf je pisao o ponudi Votforda, a ima još nekoliko klubova koji su zainteresovani.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA