≫ 

Bufon neće u penziju, vraća se u Italiju: Ljubitelji fudbala maštaju da ga vide na mestu gde je sve počelo

Krenula licitacija naredne stanice u karijeri velikog golmana, mnogo bi ponovo želeli da ga vide na "Tardiniju"

  • 0

Đanluiđi Bufon (41) je možda rekao "zbogom" Pari Sen Žermenu, ali ne i fudbalu, pošto namerava da i dalje brani, potvrdio je njegov agent Silvano Martina.

Definitivno je da se legendarni golman, posle sezone u Parizu, vraća u domovinu, a odluku o novoj stanici u karijeri doneće za nekoliko dana. Mnogi ljubitelji fudbala bi voleli da to bude Parma, klub u kojem se proslavio uz nezaboravne saigrače, i dan danas dobro poznatih "kalčo romanticima".

Ipak, u opciji je još klubova.

- Điđi neće završiti karijeru, nema nameru da to radi - rekao je Bufonov agent Martina i tom izjavom začas podstakao brojne spekulacije o mogućoj narednoj destinaciji njegovog klijenta.

- Sastao se sa ljudima iz PSŽ-a u sredu, i doneli smo odluku da je razlaz najbolja solucija. Tražio mi je dva dana predaha kako bi se odmorio i video sa porodicom šta je najbolje za njega. Otkad je ozvaničen odlazak iz Partiza, telefon mi je bombardovan porukama i pozivima, ali on još nije doneo odluku. Drago mi je da postoji toliko interesovanja.

Parma nije jedina, niti je najozbiljnija opcija, kaže Martina.

- Pored ostalih, očito da je to Juventus, a Điđiju su pri srcu i Karareze (klub iz mesta gde je rođen), Đenova i Lacio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA