≫ 

Ukrajinski navijači napravili "sačekušu" Orlovima, jedan šeta gradom u dresu Srbije, policija na svakom koraku: Neverovatni prizori u Lavovu (VIDEO)

Bar po onome što smo videli, nema govora o nikakvim fašistima i huliganima koji će napasti naše igrače

  • 2
Fudbalska reprezentacija Srbije, Ukrajina, Kijev, policija Denis, Ukrajinac koji navija za Srbiju; Foto: Telegraf

Iako je prethodnih nekoliko dana bilo priče o uzavreloj atmosferi u Lavovu i huliganima koji čekaju Srbe, sudeći po kadrovima dan pred meč sa Ukrajinom fudbalska reprezentacija Srbije nema čega da se plaši.

Dokaz za to je grupica domaćih navijača koji su želeli da se fotografišu sa srpskim igračima i uzmu im autograme, a u centru pažnje su bili Aleksandar Kolarov i Aleksandar Prijović.

U prvi mah nam se činilo da su u pitanju navijači Srbije, jer je jedan od njih imao dres Orlova, ali nam je brzo otkrio istinu.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Ukrajina, Kijev, policija Aleksandar Prijović potpisuje autograme Ukrajincima; Foto: Telegraf

- Zovem se Denis i iz Kijeva sam. Mi ovde baš i ne volimo reprezentaciju Ukrajine, jer je dosta politike upleteno u fudbal. Imamo dosta mladih igrača koji ne igraju, iako bi možda bili dosta jači tim - rekao je Denis za Telegraf i dodao:

- Srbija mi se svidja jer je čvrsta ekipa,igra lep fudbal i forsiraju mlade igrače.

U nastavku pogledajte od kojih srpskih igrača je Denis godinama unazad uzimao dresove,a napomenućemo da mu je ovaj na njemu dao Uroš Đurdjevićž iz vremena kada je igrao za mladu reprezentaciju Srbije.

Inače, u Lavovu je trenutno mirna atmosfera. Bez nekih tenzija, mada je u centru veliki broj policije.

Što se tiče srpskih fudbalera, oni su slobodno prepodne iskoristili za druženje u jednom restoranu u centru grada. Upravo tu su ih i "sačekali" ukrajinski navijači.

Fudbalska reprezentacija Srbije, Ukrajina, Kijev, policija Policija u povećanom broju pred meč Ukrajine i Srbije; Foto: Telegraf
Fudbalska reprezentacija Srbije, Ukrajina, Kijev, policija Ukrajinska policija na ulicama Kijeva; Foto: Telegraf

Utakmica je na programu u petak od 20.45. Ukrajina je trenutno prvoplasirani tim grupe B sa 4 boda iz dve utakmice, dok srbija ima jedan bod sa gostovanja u Portugaliji i ovo joj je druga utakmica u kvalifikacijama.

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg

    6. jun 2019 | 14:34

    Na žalost I kod nas je politika učinila da navijači ne dolaze masovnije na utakmice.

  • Ja...RS

    6. jun 2019 | 15:02

    Na zalost slike navijaca koje dolaze sa njihovih stadiona kazu drugacije ili ipak da ne vjerujem ocima i usima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA