Manekenka opisala seks s Nejmarom, za koji tvrdi da je silovanje: "Pobesneo je kada sam tražila da koristi kondom, a onda je počeo to da radi, bila sam sva u modricama" (VIDEO)

Najili Trinidade opisala je kako je izgledao seksualni čin između njega i Nejmara, za koji tvrdi da je bio nasilan i bez njenog pristanka

  • 15

Devojka koja je optužila Nejmara za silovanje, Najila Trinidad, otkrila je detalje koji su se desili u hotelskoj sobi u Parizu 15. maja, gde su se našli ona i brazilski fudbaler.

Ona je priznala da je nekada pred TV kamerama da je u Pariz došla sa snom o seksu sa Nejmarom, ali da joj se nakon prvog sastanka sve promenilo.

- Nejmar je postao besan kada sam tražila da koristi kontracepciju, kada je postao agresivan i prisilio se na mene. Tokom tog čine me je stalno udarao po leđima - rekla je ona i objasnila da je posle incidenta ostala u teškim modricama i da policija ima fotografije koje dokazuju štetu koju joj je navodno napravio Nejmar.

Ona je priznala da ima finansijske probleme sa stanarinom i dugovanje za studije i da joj je zbog toga Nejmar platio put u Franusku.

Ali, kada sam došla tamo, naišla sam na potpuno drugačiju i agresivnu osobu. Kada mi je jednom skinuo odeću, počeo je da me udara i ne bi prestao.

Nejmar je odbacio tvrdnje, a poput Ognjena Vranješa, objavio je gole fotografije i prepisku sa manekenkom kao dokaz da nije kriv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    7. jun 2019 | 11:26

    Treba da uvedu zakon da ukoliko se ispostavi da ga je lazno optuzila i da je ovo sve namestaljka ona dobije onoliku kaznu koliko bi on dobio da se ispostavilo da je kriv.

  • xxxx

    7. jun 2019 | 10:58

    Stavite je bre na poligraf jel to toliki problem?

  • Neba

    7. jun 2019 | 12:03

    Slazem se bas da treba da uvedu zakon i ozbiljne kazne za ove sto lazno optuzuju poznate da bi izvukle pare. Onda bi znali da kada se nesto ovako desi da je vrlo verovatno i istina jer malo ko bi rizikovao robiju ako se ispostavi da laze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA